Για τρεις Πέμπτες στον Σταυρό του Νότου Club, ο Κώστας Χαριτάτος παρασέρνει αγαπημένους φίλους και συνεργάτες στον μαγικό ρεαλισμό μιας σκοτεινής διαδρομής, που ακροβατεί ανάμεσα στην καταστροφή και τη δημιουργία. Ένα πρόγραμμα βγαλμένο από την προσωπική του δισκογραφική πορεία, τα τραγούδια του για το θέατρο και μουσικές που είπαν κάποτε πράγματα σημαντικά και που μπορούν να μιλούν ακόμα.

Με σκέψη αρχαία και σύγχρονη, θρύλους που ξεχειλίζουν φαντασία και ιστορίες για τον έρωτα και το θάνατο, το “Delenda Est” είναι μια παράσταση όχι για το άγνωστο που θα έρθει, αλλά γι’ αυτό που πρέπει να φύγει. Αυτό που πρέπει να καταστραφεί για να ανατείλει η πιο όμορφη μέρα.

xaritatos_afisa_2018_03

Τρεις Πέμπτες, τρεις διαφορετικές βραδιές με ξεχωριστούς φίλους: η Τάνια Τσανακλίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Νάνα Μπινοπούλου, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Χρήστος Θηβαίος θα περάσουν από τη σκηνή, δίνοντας ο καθένας τον δικό του τόνο σε μια παράσταση πλεγμένη γύρω από τη γοητεία της κάθε φράσης.

Ο Κώστας Χαριτάτος, μετρώντας το χρόνο με τα καλοκαίρια και τον κόσμο με τους ποιητές, υπογράφει ένα αστικό παραμύθι που θα μιλήσει γι’ αυτά που χάσαμε, αυτά που έπρεπε να χαθούν και ίσως, γι’ αυτά που περιμένουν στη γωνία να έρθουν.

Special guests:
1/3: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Παντελής Θαλασσινός
8/3: Τάνια Τσανακλιδου, Μυρτώ Αλικάκη
15/3: Χρήστος Θηβαίος, Νάνα Μπινοπούλου

Μαζί του στη σκηνή:
Γιάννης Τσόλκας – Πλήκτρα
Δέσποινα Σπανού – Τσέλο
Αλέξανδρος Λαδιανός – Μπάσο
Χρήστος Αχλαδιώτης – Τύμπανα

Παναγιώτης Πετρονικολός – ήχος
Γιάννης Μπράτσης – φως

Πέμπτες 1, 8, 15 Μαρτίου
Έναρξη: 22:00

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Είσοδος στο μπαρ: 12 € με μπύρα – κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here