Με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσίτιου του Δήμου Γαλατσίου, ο Κώστας Λειβαδάς και οι ξεχωριστές ερμηνεύτριες των τραγουδιών του, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου και Βίκυ Καρατζόγλου μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βεΐκου.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ παράκληση και επιθυμία της διοργάνωσης και των καλλιτεχνών είναι οι θεατές της παράστασης να προσφέρουν τυποποιημένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου. Στην είσοδο του χώρου θα υπάρχει ειδικό σημείο συγκέντρωσής τους.

Ο Κώστας Λειβαδάς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φέτος γιορτάζει τη γλυκιά «ενηλικίωσή» του αφού συμπληρώνει «18 χρόνια στο δρόμο», τόσο στη σκηνή, όσο και στη δισκογραφία.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα τα γιορτάσει μαζί μας, στο Άλσος Βεΐκου, με καλεσμένους αγαπημένους ερμηνευτές που μας έχουν χαρίσει υπέροχες μουσικές στιγμές και αναμνήσεις με τα τραγούδια του. Μαζί του οι ξεχωριστές ερμηνεύτριες των τραγουδιών του και αγαπημένες φίλες, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Βίκυ Καρατζόγλου, ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζει η ημερομηνία της παράστασης.

Αυτή είναι και η πρώτη «κεντρική» εμφάνιση του Κώστα Λειβαδά, μετά την επιτυχημένη του παράσταση στην κατάμεστη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Και όλα αυτά εν αναμονή της ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «18 Χρόνια Δρόμος», που θα περιλαμβάνει τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από την Feelgood Records.

Στην παράσταση θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της διαδρομής του, όπως το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε Με», το «Για να σε συναντήσω», το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (γραμμένο παρέα με τον Γιώργο Δημητριάδη) έως την πολύ μεγάλη του επιτυχία, «Η επιμονή σου», αλλά και το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», τα «Παιδιά των Δρόμων», το «Μοίρα μου Έγινες», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Στων Φίλων τα Σπίτια» και τα καινούρια τραγούδια «Τράβα ρε Μάγκα» που ηχογράφησε μαζί με τη μούσα του, Ελένη Τσαλιγοπούλου, και το ολοκαίνουριο «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη», που μοιράζεται με τη Μελίνα Ασλανίδου.

leivadas_2015_09

Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 – «Παρέα με τ’ αστέρια»

Άλσος Βεΐκου
Λεωφ. Ομορφοκκλησιάς (Λεώφ. Βεΐκου), Γαλάτσι
Τηλ. 210 2143317

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here