Τα Σάββατα 24 και 31 Οκτωβρίου ο Κώστας Τουρνάς πραγματοποιεί μία αναδρομή στο χρόνο και στα τραγούδια από την εποχή των POLL μέχρι και σήμερα.

Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του τη ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας” τραγούδια, από αυτά που “βρίσκουν” την καρδιά μας. Τα πρώτα βήματα του με τους POLL, μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στη μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή. Από τα « ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ» και το ” ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ”, μέχρι το ” ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ” και το ” ΤΟΥΡΝΑΣ ’12”, ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση. Η πορεία του γνωστή σε όλους. Αδιάκοπη προσφορά με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα.
tournas_live_2011_01_07

Στις εμφανίσεις του γίνεται αναδρομή στην σαραντάχρονη πορεία του, με την συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών Δημήτρη Τσοπανέλη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Βήχο (μπάσο), Γιώργο Λιβαδά (τύμπανα), Διαμαντή Καλαφατιάδη (πιάνο/πλήκτρα) και Γιάννη Τούντα (μίξη ήχου).

 

Ρυθμός Stage
Σάββατο 24 και 31 Οκτωβρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmosstage.gr
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here