Λίγους μήνες μετά την επιτυχία του κομματιού “Better Love” (No.1 στα ελληνικά charts) το οποίο έγραψε μαζί με την Katerine Duska για να μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο δικός μας, αεικίνητος, Leon of Athens, έρχεται με μια ακόμη διεθνή διάκριση.

O νεαρός Έλληνας τραγουδοποιός, κατά κόσμον Τιμολέων Βερέμης, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Pop του διεθνή διαγωνισμού τραγουδιού “John Lennon Songwriting Contest” με έδρα την Νέα Υόρκη. Η κριτική επιτροπή συμπεριλαμβάνει παγκοσμίως διάσημους καλλιτέχνες αλλά και στελέχη της μουσικής βιομηχανίας μεταξύ των οποίων οι Flea (Red Hot Chili Peppers), Fergie (Black Eyed Peas), George Clinton, Jimmy Cliff, Bob Weir (Grateful Dead).

Ο Leon of Athens κατάφερε να ξεχωρίσει στη συγκεκριμένη κατηγορία με το τραγούδι του “Aeroplane” από το τελευταίο του album “Xenos” ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο, διεκδικώντας πλέον το μεγάλο έπαθλο του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς.

Stay tuned για τον μεγάλο διαγωνισμό του Απριλίου, με τον Leon of Athens να διαγωνίζεται με τους νικητές όλων των κατηγοριών για τον τον τίτλο του τραγουδιού της χρονιάς από το “John Lennon Songwriting Contest”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here