16/5/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Μανώλης Φάμελλος πριν σταυρώσει τα χέρια του περιμένοντας υπομονετικά την συντέλεια του κόσμου και την κυκλοφορία του νέου του δίσκου (που ωριμάζει μόνος του και αναμένεται να καθελκυστεί στο τέλος της αποφράδος χρονιάς που διανύουμε!) αναμετράται για ακόμη μια ύστατη φορά με τις σκοτεινές πτυχές της ιστορίας του και βγαίνει χαμένος αλλά ψυχικά δικαιωμένος και άρα με τον κόσμο σκοτισμένος (μα τι φταίει ο καημένος αν εκείνος νιώθει ξένος και βαρύς και χολωμένος;) και όλα αυτά την Παρασκευή 20 Μαΐου τρέχοντος, στην σκηνή του Κοο Κοο, όπου όπως μαρτυρά και η επωνυμία, αρκετοί ημιπαράφρονες συνάδελφοί του έχουν λάβει τον λόγο εσχάτως.

Eις το εγχείρημα αμετανοήτως συμμετέχουν (με καθαρά βιοποριστικά κίνητρα) και ατάκτως και κατ’ αλφαβητική σειρά:
Γιάννης Σκούταρης:πλήκτρα, ακορντεόν, φορολογικές εκκρεμότητες, δημιουργική λογιστική
Κώστας Μιχαλός: κιθάρες, σχεδιασμός, ψυχραιμία
Μιχάλης Καλκάνης: μπάσο και επικίνδυνες αποστολές
Πάνος  Τόλιος:  τύμπανα μεταφοραί, ασφαλείαι πάσης φύσεως

Ορατοί και αόρατοι καλεσμένοι αναμένονται επίσης να παρέμβουν αποδομητικά και αποδημητικά πουλιά θα πετάξουν (ή νυχτερίδες και αράχνες εναλλακτικά).

Η κουκουβάγια, το πουλί της σοφίας πετά ως γνωστόν το σούρουπο κατά την διάρκεια του εθιμοτυπικού soundcheck.

Υ.Γ.1  Έγκυρες (άρα μη κυβερνητικές οργανώσεις ) και πηγές διαβεβαιώνουν  πως άλλη εμφάνισις δεν θα υπάρξει είναι άλλωστε καιρός το πλοίο στο λιμάνι να αράξει από το καλοκαίρι και μετά ποιος ζει ποιος πτωχεύει…
Υ.Γ. 2 Δεκτοί Κωνσταντίνοι, Ελένες και τα παράγωγα τους cds, gps  κτλ – κέρασμα προαπαιτούμενον ειδάλλως προβλέπεται ποινή ομολογιακού κουρέματος.

Ώρα έναρξης: 22:30

ΚΟΟ ΚΟΟ
Ιάκχου 17 – Γκάζι
Τηλ. 210 3450930

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here