Ο Μιχάλης Εμιρλής επιστρέφει στην Αθήνα δυναμικά με νέα τραγούδια, νέα μπάντα και πολύ κέφι! Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη σκηνή του Mike’s Irish Bar με σκοπό να σας απογειώσει! Γνωστός από την ήδη δεκάχρονη δισκογραφική του παρουσία με κύριο χαρακτηριστικό την άνεση στη σκηνή και την γκάμα του ρεπερτορίου του, ο Μιχάλης Εμιρλής είναι και πάλι εδώ έτοιμος να σας απογειώσει!

emirlis_2016_02_001

Μαζί με μια ομάδα τεσσάρων εξαίρετων μουσικών, ο Μιχάλης Εμιρλής με βασικό άξονα τα τραγούδια από την δισκογραφία του (Η πίπα της Ειρήνης, Μη μου μιλάτε για ‘κείνη, Αυτό που σ’ αρέσει, Να σε ξεχάσω προσπαθώ) αλλά και τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής ποπ και ροκ σκηνής παρουσιάζει ένα τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, καλή διάθεση και πολύ κέφι!

Παράλληλα ο Μιχάλης παρουσιάζει και δύο τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, “Στην τρέλα με πηγαίνεις”, ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί αλλά και το ολοκαίνουργιο “Το εγώ να γίνει εμείς” σε στίχους και μουσική δική του.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει μια νέα εξαιρετική ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη, η Ειρήνη Δανιήλ που θα σας εκπλήξει με τις ερμηνευτικές της ικανότητες και τις υπέροχες επιλογές της.

Mike’s Irish Bar
Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών
τηλ. Κρατήσεων: 210 7776797

είσοδος: 6€, μπύρα 5€, ποτό 7€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here