O Monsieur Minimal έρχεται στην πόλη του Πειραιά με αφορμή την κυκλοφορία του νεου του album “Erotica” και μας προσκαλεί να το απολαύσουμε ζωντανά σε ένα “Erotica” live party, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Kremlino Live Stage.

Ο δημιουργός με τη μοναδική αισθητική που έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει η μουσική του, έρχεται στην πόλη του Πειραιά με μία full band σύνθεση, με σκοπό να μας ταξιδέψει σε μια άλλη, ρομαντική εποχή και να μας κάνει να ερωτευθούμε τα νέα του τραγούδια παρέα πάντα με τα παλιά αγαπημένα.

monsieur_minimal_live_2015_04_010

Monsieur Minimal Band
Monsieur Minimal: Φωνη – Κιθάρα
Βελισσάριος Πράσσας: Μπάσο
Θεοδωρής Κοπούλ: Τύμπανα
Ηλίας Δωξακης: Synths & Programing
Σωτήρης Πέπελας: Πνευστά

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου
Πόρτες: 21:00

Kremlino
Καραίσκου 119, Πειραιάς

Τιμές εισιτηρίων:

  • Προπώληση: 10 € (με μπύρα ή κρασί)
  • Ταμείο: 12 € (με μπύρα ή κρασί)

Σημεία προπώλησης:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Reload Stores
  • Media Markt Greece
  • Seven Spots
  • Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores
  • Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

——————————

Λίγα λόγια για το άλμπουμ “Erotica”
Ο Monsieur Minimal κυκλοφορεί το νέο και πέμπτο στην σειρά άλμπουμ του με τίτλο “Erotica” με ελληνικό στίχο.

Μετά λοιπόν το single της τρυφερής αγκαλιάς ήρθε η πιο «μεγάλη» στιγμή με τη συμμετοχη του Δάκη και κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος για το νέο και 5ο στην σειρά άλμπουμ του Monsieur Minimal με τίτλο “Εrotica”, το οποίο κυκλοφορεί σε βινύλιο, CD και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Mo.Mi. Records σε διανομη Feelgood Records.

Το “Εrotica” σηματοδοτεί την επιστροφή του Monsieur Minimal στον ελληνικό στίχο, δημιουργήθηκε κατά την παραμονή του καλλιτέχνη στο Βερολίνο και πήρε την τελική του μορφή στην Ελλάδα στο τέλος του 2016.

Ένα ρομαντικό άλμπουμ με ζεστό μεσογειακό και vintage ήχο επηρεασμένο από την δεκαετία των ‘70s δοσμένο αριστουργηματικά στο σήμερα.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν σημαντικοί έλληνες ερμηνευτές. Ξεχωριστή στιγμή αποτελεί η συνεργασία με τον αγαπημένο μας Δάκη, στο υπέροχο τραγούδι «Η Στιγμή». Η πιο χαριτωμένη και ανάλαφρη στιγμή του άλμπουμ με την Ανδριάνα Μπάμπαλη στο «Φλερτ». Η έκπληξη στα γαλλικά με την Kid Moxie, στο συγκινητικό “Ici”. Και η πιο ζεστή και ανατριχιαστική ερμηνεία με την Τζένη Καπάδαη στο «Εδώ».

Κομμάτια όπως «Ο έρωτας στα χρόνια της Ψυχεδέλιας» και «Τα πιο όμορφα μας πράγματα» ξεχωρίζουν και συμπληρώνουν μαζί με το αισθησιακό ομώνυμο intro του “erotica”, το «Σ’ αγαπώ» και το ορχηστρικό “Εδώ” ένα ακόμα πραγματικά ξεχωριστό άλμπουμ από τον Monsieur Minimal.

monsieur_minimal_erotica_cover_2018_02

Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι μουσικοί Βελισάριος Πράσσας (μπάσο), Kopoul (τύμπανα), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Κώστας Κατσαρός (τρομπέτα) ενώ την απόδοση στα γαλλικά έκανε η Νατάσα Γιαννακάρη.

Οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio Artracks απο τον Γιωργο Πρινιωτάκη.

H παραγωγή του ήχου έγινε από τον Monsieur Minimal.

Η μουσική και οι στίχοι του άλμπουμ γράφτηκαν από τον Monsieur Minimal

Η επιμέλεια του εξωφύλλου και των γραφιστικών έγινε από τον Στέφανο Μιχαηλίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here