Μετά το sold out της πρώτης παράστασης που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020!

————-

Πάνω από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στη σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της. Θεωρείται η σημαντικότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συναυλίες και οι παραστάσεις της είναι πάντα sold out. O χαρακτηρισμός “Μύθος” της δόθηκε λόγω της καλλιτεχνικής της διαδρομής και της ισχυρής της προσωπικότητας.

Η Μαρινέλλα, πέρα από τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις.

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου αλλά και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, η Μαρινέλλα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης και ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει την Συμφωνική Ορχήστρα “ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ”.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ώρα έναρξης 20.00

Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Προπώληση: www.ticketservices.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here