8/3/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός επικοινωνίας)

Έκτακτο:

 Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για 10 Μαρτίου πρεμιέρα των παραστάσεων του Νότη Μαυρουδή με την Αναστασία Μουτσάτσου στη μουσική σκηνή Ρυθμός stage μεταφέρεται για την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός και σημαντικός συνθέτης και κιθαρίστας Νότης Μαυρουδής, μαζί με την εξαίρετη ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου δημιουργούν μια μοναδική παράσταση – αφιέρωμα στη διαδρομή του Νότη Μαυρουδη και στην μουσική συνάντηση του με το Μάνο Χατζιδάκι.

Στην παράσταση κυριαρχούν αγαπημένα τραγούδια του Νότη Μαυρουδή και του Μάνου Χατζιδάκι διασκευασμένα για δύο κιθάρες, με τον μοναδικό τρόπο του Νότη Μαυρουδή και την συμμετοχή στην δεύτερη κιθάρα του Γιώργου Τοσικιάν.

 Ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο σε τραγούδια των δύο συνθετών που αγαπήθηκαν από διαφορετικές γενιές ακροατών.

Οι βραδιές αυτές περιέχουν ύφος, ατμόσφαιρα, στιλ, μνήμες, όλα όσα αναζητάει κανείς μέσα στα τραγούδια. Και τα τραγούδια είναι που μας  προσφέρουν τέτοια συναισθήματα…! όπως λέει χαρακτηριστικά ο Νότης Μαυρουδής.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, και αγαπητοί φίλοι και φίλες… Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε τη συναυλία αυτή με τον τίτλο που γνωρίζετε… γιατί πράγματι θέλουμε να συναντάμε καθημερινά τον Μάνο Χατζιδάκι. Έχουμε επιλέξει ένα πρόγραμμα με τραγούδια και δικά μου και του Μάνου Χατζιδάκι, με την Αναστασία Μουτσάτσου να ερμηνεύει δικά μου τραγούδια, αλλά και σ’ ένα απρόοπτο πρόγραμμα που έχει να κάνει με τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι“.
Νότης Μαυρουδής

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011, Πέμπτη 17 Μαρτίου

Ρυθμός stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Έναρξη: 22:00
Τηλέφωνο: 210 9750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here