Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά!

Ο γνωστός έλληνας τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη φωνή Πάνος Γουργιώτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει, εργάζεται και δημιουργεί στις Βρυξέλλες, θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για μία και μόνο συναυλία, στο γνωστό χώρο του Ιδρύματος “Μιχάλης Κακογιάννης” με την ευκαιρία της κυκλοφορίας στην Ελλάδα του νέου του δίσκου με τίτλο “Πίσω από τις Βροχές”.

Μαζί του στη σκηνή θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τους αγαπημένους τραγουδιστές Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μανώλη Φάμελλο, Δέσποινα Ολυμπίου, Κόμη Χ και Ελισσάβετ Καρατζόλη, οι οποίοι συμμετέχουν στο νέο δίσκο.

“Πίσω από τις Βροχές”: Ένας ξεχωριστός δίσκος από έναν ταλαντούχο δημιουργό.

Το πρώτο θετικό δείγμα για την αντίδραση του κόσμου στα νέα τραγούδια του Πάνου Γουργιώτη ήρθε με την επιτυχία της παρουσίασης του νέου δίσκου, “Πίσω από τις Βροχές”, στις 6 Μαρτίου 2014 στο Music Village στις Βρυξέλλες.

Τα ίδια τα κομμάτια του δίσκου, αποτελούν ενδείξεις της αξιόλογης καλλιτεχνικής ωρίμανσης και της μουσικής εξέλιξης του Πάνου, ενώ τα δημιουργικά του ερεθίσματα, ξεπερνούν τα πολυφορεμένα “σημεία των καιρών” και γυρίζουν επιτέλους σελίδα στη μουσική του είδους τους.

Οι εξαιρετικές συνεργασίες προωθούν το δίσκο αυτό στο επόμενο επίπεδο, με καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κόμης Χ και η Ελισσάβετ Καρατζόλη να στηρίζουν και να συμβάλλουν με τις φωνές τους στην ξεχωριστή αυτή δουλειά.

gourgiotis_2015_02

Παίζουν οι μουσικοί:
Τύμπανα: Παύλος Μοναστηριώτης
Μπάσο: Κώστας Βλάχος
Κιθάρα: Νίκος Βογιατζάκης

Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη
Ήχος: Πάνος Μπόθος
Visuals: Oleg Degtiarov

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3418579 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Ώρα έναρξης: 21:00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30)

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here