Ο Πάνος Γουργιώτης και ο Λεωνίδας Μαράντης συναντιούνται ξανά επί σκηνής! Έντεκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, ο Πάνος και ο Λεωνίδας συνεχίζουν τις φετινές κοινές τους εμφανίσεις και υποδέχονται τη νέα χρονιά με ένα ανεπανάληπτο κοινό live, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο six d.o.g.s.

Ο Πάνος Γουργιώτης και η μπάντα του έρχονται έτοιμοι για “Μάχη”! Λίγο μετά την κυκλοφορία του ομότιτλου τρίτου άλμπουμ του, ετοιμάζει ένα πρόγραμμα με τα τραγούδια της δισκογραφίας του, καθώς και κάποιες «πειραγμένες» αλλά εξαιρετικά προσεγμένες διασκευές της ελληνικής ροκ σκηνής. Ο συνοδοιπόρος Νίκος Βογιατζάκης (κιθάρα) δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την έκβαση και αυτής της “Μάχης”. Οι δυο τους υπόσχονται μια εκρηκτική βραδιά που ιδρώνει τη φανέλα.

Ο Λεωνίδας Μαράντης θα μας ξεσηκώσει με τραγούδια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο ”Λονδίνο-Αθήνα”, με καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και κάποιες πολυαγαπημένες διασκευές διαφόρων “θεών” της ροκ. Οι πάντα ετοιμοπόλεμοι Spotlights, Λευτέρης Κορρές (κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (κιθάρα), Κατερίνα Λιάκη (πλήκτρα), Γιώργος Καλογερόπουλος (μπάσο) και Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα), θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα και θα ντύσουν με γκάζια τις εξομολογήσεις του Λεωνίδα.

Ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν! Ο Πάνος Γουργιώτης και ο Λεωνίδας Μαράντης ανεβαίνουν παρέα στην σκηνή του six d.o.g.s. και δηλώνουν έτοιμοι να ροκάρουν μέχρι τελικής πτώσεως. Προσδεθείτε και … ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8 – Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3210510

Είσοδος: 7 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here