Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Πάνου Βλάχου με τίτλο «Παιχνίδια των παιδιών» παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2015 στην κατάμεστη Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Αν κι έγινε ευρέως γνωστός ως ηθοποιός, ο Πάνος Βλάχος μοιράστηκε με φίλους, γνωστούς κι αγνώστους το τραγουδοποιητικό του ταλέντο, παίζοντας και τραγουδώντας τα καινούρια του τραγούδια, καθώς και άλλα που τον «χαρακτήρισαν». Την παρουσίαση προλόγισε ο παραγωγός Ηλίας Μπενέτος, εκ μέρους του Ogdoo Music Group.

vlaxos_parousiasi_2015_10_001

Επίσημοι καλεσμένοι του Πάνου Βλάχου επί σκηνής ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Χριστίνα Μαξούρη και η Ιωάννα Λέκκα, που συμμετέχουν στον δίσκο και τραγούδησαν μαζί με τον Πάνο τα τραγούδια τους και άλλα αγαπημένα τους. Ο ίδιος, με το κιθαρόνι του, παρουσίασε όλα τα υπόλοιπα, μεταξύ αυτών και τα «Πρίγκιπας», «Μάγισσα», «Καμαρίνι». Στο παιχνίδι που διαδραματίστηκε στη σκηνή, έλαβαν μέρος και αρκετοί φίλοι του που παραβρέθηκαν, προσκλήθηκαν και συνέβαλαν καθένας με τον τρόπο του στην ούτως ή άλλως εορταστική ατμόσφαιρα!

Η αρχή έγινε με τη Μιρέλα Πάχου, την «ομόσταυλη με τον Πάνο, καθώς και οι δύο εκδίδουν τους δίσκους τους από το Ogdoo Music Group», όπως είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης, και ακολούθησαν η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Χρήστος Νικολόπουλος, που ελλείψει μπουζουκιού έπαιξε κιθαρόνι, ο Γιώργος Μαργαρίτης, με τον οποίο ο Πάνος Βλάχος συνεργάστηκε στο θέατρο τη σαιζόν που πέρασε, ο συνθέτης και ηθοποιός Άγγελος Τριανταφύλλου και τέλος η Μελίνα Ασλανίδου. Όλοι τους έπαιξαν ή τραγούδησαν ό,τι τους ζητήθηκε από το κοινό, απογειώνοντας το κέφι.

vlaxos_parousiasi_2015_10_004_nikolopoulos

Τις ενορχηστρώσεις του live, αλλά και του δίσκου, έκανε ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, ενώ όλοι οι μουσικοί που έπαιξαν συμμετείχαν και στο δίσκο. Πρόκειται για τους Κώστα Παρίσση στις κιθάρες, Ανδρέα Τράπαλη στο βιολί, Άκη Κατσουπάκη στο πιάνο, Μίμη Ντούτσουλη στο μπάσο και Γρηγόρη Συντρίδη στα τύμπανα. Ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης έπαιξε επίσης κιθάρες.

Εκτός από τους προαναφερθέντες και το κοινό, στην παρουσίαση παραβρέθηκαν πολλοί συνεργάτες του Πάνου Βλάχου από το θέατρο και την τηλεόραση, όπως ο Γιάννης Μπέζος, η Ναταλία Τσαλίκη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Γιάννης Ζουγανέλης η Τζένη Θεωνά κ.ά., γνωστοί καλλιτέχνες από τον μουσικό χώρο, όπως ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Παντελής Αμπαζής, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο Πάνος Παπαϊωάννου κ.ά., μουσικοί που έπαιξαν στο δίσκο, αλλά όχι στο live, όπως ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Σινάνης & ο Γιώργος Κατσίκας, καθώς και δημοσιογράφοι. Παρών, επίσης, και ο ιδρυτής του Ogdoo Music Group, Νίκος Αναγνωστάκης.

————————-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here