Μετά από δυο μαγικά live στο Club του Σταυρού του Νότου, το ταξίδι του Παντελή Κυραμαργιού συνεχίζεται με σταθμούς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τον ταλαντούχο τραγουδοποιό να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα, που παρασύρει σε έναν μουσικό κόσμο, γεμίζοντας τις καρδιές των ακροατών.

Τα τραγούδια αποτελούν προσομοιώσεις βιωμάτων και μέσα από αυτά μεταδίδονται συναισθήματα. Μία συναυλία λοιπόν δεν είναι απλώς τραγούδια που μας αρέσουν με τυχαία σειρά. Οφείλουμε να κρατήσουμε αδιάκοπη τη συναισθηματική ροή που ξεκινά από το πρώτο κιόλας άκουσμα” λέει ο Παντελής, ο οποίος αυτή τη φορά, μαζί με τον Βάιο Πράπα (έγχορδα) και τον Θανάση Μάντζαρη (πιάνο, καχόν), θα παρουσιάσει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στην Ομπρέλα, στη Θεσσαλονίκη, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, κάποια που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει αλλά και κομμάτια που αποτελούν τις ρίζες της δουλειάς του και προέρχονται από το ρεμπέτικο, την παραδοσιακή μουσική και την έντεχνη σκηνή.

Μια βραδιά γεμάτη ερμηνείες απρόσμενες και συναρπαστικές και την ενέργεια του Παντελή Κυραμαργιού, να δημιουργεί ένα σκηνικό μουσικής ευφορίας.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, στα Public του Mediterranean Cosmos, ο Παντελής Κυραμαργιός και η Σταυρούλα Παγώνα θα παρουσιάσουν το άλμπουμ τους «Νησί της Φαντασίας» που απευθύνεται σε παιδιά.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Oμπρέλα
Αγγελάκη 10, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 282880

Είσοδος: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here