25/8/2014
www.musiccorner.gr

Για 14η συνεχόμενη χρονιά η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ (Athens Beer Festival), ανοίγει τις πύλες της για τους πολυάριθμους φίλους και εραστές της μπίρας, από τις 28 Αυγούστου έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2014 στον εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματος του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ). Περισσότερες από200 ετικέτες μπίρας, πάνω από 60 βαρελίσιες από όλον τον κόσμο και η συμμετοχή των ελληνικών μικροζυθοποιείων υπόσχονται ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες.

Πρωτεύοντα ρόλο στην διασκέδαση των επισκεπτών παίζει το Μουσικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής αλλά και ξένης μουσικής σκηνής, ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες και μπάντες που αξίζει να προβληθούν, θα εμφανιστούν στις 15 ημέρες που διαρκεί το Athens Beer Festival.

Μεγάλη τιμή και χαρά είναι όμως για το φετινό φεστιβάλ η συμμετοχή ενός καλλιτέχνη από το εξωτερικό που βάζει τη βάση για σπουδαίες παρουσίες για τις επόμενες χρονιές του Festival. Μιλάμε για τον Paul Di’Αnno που ήταν ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden σε μια καριέρα που ξεκίνησε το 1978 και κράτησε μέχρι το 1981. Από τότε ο Paul συνεχίζει σόλο καριέρα και έχει συμμετάσχει στους Gogmagog, Di’Anno’s Battlezone, Playing Mantis, Killers και Rockfellas. Στο ΣΕΦ θα τον δούμε στις 5/9 με τους Sorrowful Angels, ενώ το ”party” θα ξεκινήσει από νωρίς με αρκετές support μπάντες και όσο πλησιάζουμε στην εμφάνιση του Θρύλου της Μέταλ, θα εμφανιστούν οι Blue Stripe όπου και θα δώσουν την σκυτάλη στους Ghost Season που θα σας ενθουσιάσουν και εκείνοι με τη σειρά τους θα αφήσουν τη σκηνή στην Τάνια Κικίδη σε μια guest εμφάνιση με τον PaulDi’Anno. Πολλοί γνωστοί μας καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα παρουσιαστούν και τις υπόλοιπες μέρες του φεστιβάλ όπως οι: Χρήστος Δάντης, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Νίκος Ζωιδάκης, Γιαννης Ζουγανέλης, 15 50, Κώστας Τουρνάς, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Τάνια Κικίδη, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Johnny Vavouras και πολλοί άλλοι.

athens_beer_festival_2014_09

Παρουσιαστής της φετινής διοργάνωσης είναι ο Γιώργος Λιανός που θα μας παρουσιάζει τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Ο εκπληκτικός χώρος των 30.000 τετραγωνικών μέτρων διεξαγωγής του festival έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα, στην Αθήνα και στον Πειραιά καθώς και άμεση πρόσβαση στην αφετηρία του Τραμ (100 μέτρα) και του Ηλεκτρικού Σταθμού του Νέου Φαλήρου (200 μέτρα). Διαθέτει πολυάριθμες θέσεις στάθμευσης, ενώ υπόσχεται να κάνει αξέχαστες τις 15 βραδιές που διαρκεί και που σας περιμένουμε να παρευρεθείτε.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Οι τιμές εισόδου που θα ισχύσουν φέτος είναι:
ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ 6 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΕΥΡΩ.

Special Events: Στις 05/09 ο Paul Di’Anno, 10 ΕΥΡΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here