Ο Παύλος Καρποδίνης, ένας καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, παρουσιάζει την παράσταση “Re-Start” στο Γυάλινο Up Stage, τις Παρασκευές 1 & 8 Νοεμβρίου

Μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης που φωτίζει μια διαδρομή με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία, μαζί με δικά του.

Δίπλα του σ’ αυτές τις ξεχωριστές βραδιές, δυο σημαντικές ερμηνεύτριες για κάθε βραδιά. Την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου η Εβίτα Αντωνέλλου και η Κική Γιαμπουρά και στις 8 Νοεμβρίου η εκλεκτή Μαριάννα Ευστρατίου, που συμμετέχει και στον δίσκο του, και η Κέλλυ Κουνάκη.

Παίζουν οι μουσικοί
Γιάννης Τσόλκας – πιάνο
Πάνος Τζινιόλης – τύμπανα
Βασίλης Καραχούτης – μπάσο
Νίκος Κρέτσης – μπουζούκι

Ο Παύλος Καρποδίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στον Πειραιά και παράλληλα στο Εθνικό ωδείο κλασσική κιθάρα.

Μετά από συμμετοχή σε εφηβικές μπάντες και κατόπιν μουσικών αναζητήσεων δημιούργησε, από το 2002, το μουσικό σχήμα «ΟΜΟΡΟΝ» με τον Νίκο Διαμαντόπουλο και ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, «Πρώτη Μετάδοση» με δικά τους τραγούδια σε στίχους και μουσική. Στον δίσκο συμμετέχουν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάννα Ευστρατίου.

Από το 2000 συμμετέχει στην Έντεχνη Ορχήστρα του πολιτιστικού του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος όπου και συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες (Δ. Μητροπάνος, Α. Καλογιάννης, Γ. Ανδρεάτος κλπ.) και συμμετείχε στην δημιουργία πολλών συναυλιών – αφιερωμάτων σε μεγάλους Έλληνες δημιουργούς (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Λοΐζος) στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράλληλα, με το συγκρότημα «ΟΜΟΡΟΝ» πραγματοποιεί συναυλίες σε γνωστές μουσικές σκηνές καθώς και σε δήμους της Αττικής.

Το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά «Τα αρώματα της μοίρας» ,μια συλλογή τραγουδιών που βασίζεται κυρίως σε προσωπικά βιώματα, στην οποία συμμετέχουν η Ηρώ Σαία και ο Κώστας Μάντζιος.

Παρασκευή 1 & 8 Νοεμβρίου

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9315600

Τιμές
13 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar
16 ευρώ με μπύρα/κρασί στο τραπέζι
18 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Προπώληση: viva.gr, 11876 και στα φυσικά σημεία προπώλησης του δικτύου viva

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here