Ο Περικλής Χειλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Ήδη από την περίοδο της εφηβείας του γράφει ποιήματα – σε ηλικία 20 ετών εκδίδει την πρώτη ποιητική συλλογή του – ενώ παράλληλα συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια που πολύ αργότερα, το 2001, θα συμπεριληφθούν στο πρώτο προσωπικό του CD με τίτλο «Αταίριαστος», ένα cd που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο cdτου με τίτλο «Ερωτιδέας».

Συνεργάζεται με αξιόλογους μουσικούς, όπως τους Τάσο Καρακατσάνη, Αντώνη Τουρκογιώργη, Μιχάλη Γρηγορίου, Δημήτρη Μπουζάνη και συγχρόνως παρουσιάζει τα τραγούδια του σε μικρούς χώρους προσελκύοντας κάθε φορά ένα σημαντικό αριθμό πιστών φίλων. Και συνεχίζει….

xeilas

Την Τετάρτη 6 Μαϊου ο Περικλής Χειλάς, σε μία από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του, παρουσιάζει στο Σταυρό του Νότου Plus τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους καθώς και νέο, ακυκλοφόρητο υλικό.

Τον συνοδεύει στην ερμηνεία η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη. Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί Τάκης Φαραζής (keyboards) και Τάσος Μισυρλής (τσέλο). Guestο Στέφανος Λογοθέτης

Παρ’ ότι «αταίριαστος» ο Περικλής Χειλάς συνταιριάζει δύο προκλητικές, γοητευτικές, αρνήσεις. Χωρίς ποτέ να χάνει το στόχο της αμεσότητας και της ευαισθησίας δεν προδίδει τις απαιτήσεις για μια υψηλή αισθητική ποιότητα. Ηλεκτρονικοί και φυσικοί ήχοι εναλλάσονται και διαχέονται αβίαστα.

Με την σύμπραξη των δεξιοτεχνών συνεργατών του επιτυγχάνει το–υπό ενός είδους άτυπο διωγμό – αυτονόητο: Αληθινή συγκίνηση

Τετάρτη 6 Μαΐου

Σταυρός Του Νότου Plus
Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 2109226975

Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Ώρα Έναρξης: 21:30

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here