Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετάει το φετινό καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο, και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live του.

Δεν ακολούθησε ποτέ κανόνες, δεν βολεύτηκε ποτέ σε ευκολίες, δεν είχε πεπατημένες. Κάθε φορά αιφνιδιάζει το κοινό του γιατί όταν ανεβαίνει στη σκηνή, δεν έχει πρόγραμμα, απλώς ακολουθεί το ένστικτο και τη καρδιά του. Ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα του τον έχουν ξεχωρίσει ως έναν μοναδικό τραγουδοποιό που ξέρει να εκπλήσσει, ακόμα και στα «κλασικά» πλέον κομμάτια του.

Ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, για να στηθεί ένα γλέντι «όπως παλιά» και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του.

malamas_2015_06

Μαζί του οι:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας / βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης / λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου / κιθάρα

Παραγωγή: Αρτύς

ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό / ανέργων & 12 € γενική είσοδος

Σημεία Προπώλησης:
viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt

Κεντρικό Εκδοτήριο Βασιλικού Θεάτρου (πλατεία Λευκού Πύργου): τηλ. 2315 200200

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here