Ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς συνεχίζει τις πετυχημένες χειμερινές του εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου Club. Μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, της ίδιας γενιάς, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο, νέα τραγούδια από το δεύτερο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα αλλά και επιλεγμένα άλλων τραγουδοποιών.

Στις 13 Δεκεμβρίου συναντιόμαστε ξανά με τον Στέλιο Τσουκιά, στον Σταυρό του Νότου Club για να δημιουργήσουμε πάλι μία παρέα με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Κάτι που αποτυπώθηκε στην ψυχή όλων εκείνων που «έζησαν» τα καλοκαιρινά live του στη Φολέγανδρο και μιλούν ακόμη για εκείνες τις βραδιές που όλοι έγιναν ένας και τραγουδούσαν χωρίς να μετρούν το χρόνο, ενωμένοι με τις μουσικές και τα λόγια, τα συναισθήματα και τις εικόνες της αληθινής και ουσιαστικής ζωής.

Ο Στέλιος Τσουκιάς ετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, σε συνέχεια της κυκλοφορίας του πρώτου του album, «Ό Άγιος Ψεύτης». Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας, η μοναξιά που προκύπτει από την ξενιτιά, η πολυπολιτισμικότητα του Λονδίνου αλλά και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, του δημιούργησαν την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει τη μουσική του με ήχους από όλον τον κόσμο.

Ραντεβού στις παρέες και στις μουσικές!

Στέλιος Τσουκιάς: Φωνή/ Ακουστική Κιθάρα
Κώστας Γεωργιάδης: Ηλεκτρική Κιθάρα
Δημήτρης Καζάνης: Βιολί
Γιώργος Μπαρμπέρης: Drums
Πέτρος Σταμέλος: Μπάσο
Θάνος Σταυρίδης: Ακορντεόν / Πλήκτρα

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9226975

Είσοδος: 12 €

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

*Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα, στο ταμείο του καταστήματος.
**Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975

*Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών: Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here