Από ποιον πλανήτη ήρθε ο Τένορμαν;
Πώς ξεκίνησε, ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που άκουσε και ποιο το πρώτο που έγραψε;
Η πρώτη του ερωτική εμπειρία;
Ποια η σχέση του με τους υπόλοιπους σούπερ ήρωες;

Ένα κωμικό καμπαρέ, με περίεργες ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Όπερα Καοτίκ και τα ταξίδια τους, σε ένα πλήρες show, με το ιδιαίτερο στυλ και όλα τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τον Τένορμαν ως έναν από τους καλύτερους περφόρμερ, ακροβατώντας από το γέλιο στη συγκίνηση.

Ο Γιώργος Τζιουβάρας, μετά από δέκα χρόνια, 19 χώρες και 800 περίπου εμφανίσεις με τους Opera Chaotique, παρουσιάζει τη νέα του παράσταση, “The origins story”.

Αφηγείται με κωμική πρόζα, τραγουδάει και παίζει στο πιάνο τραγούδια των άλλων και δικά του (από Χατζιδάκι μέχρι Queen και “Ne me quitte pas” – Να πάτε κει), αυτοσχεδιάζει σε πολλές γλώσσες, αλληλεπιδρά με το κοινό, σε μια μοναδική παράσταση, στα ίχνη των αγαπημένων του Victor Borge, Monty Pythons, Marx Brothers, Tom Waits, Kurt Weil, Jacques Brel.

Ο Τένορμαν αποδεικνύει πως μπορείς να είσαι αστείος χωρίς να κοροϊδεύεις τους άλλους, πάρα μόνο τον εαυτό σου.

Συντελεστές
Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Πιάνο, Αφήγηση
Λητώ Μεσσήνη: Σοπράνο
Σταύρος Παργινός: Τσέλο, Μαντολίνο

Σχεδιασμός φωτισμού: Κωστής Μουσικός
Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου
 Ώρα: 21:30

FAUST Bar-Theatre-Arts
Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα
Πληροφορίες – Κρατήσεις: Τηλ. 210 3234095

Είσοδος: 7 ευρώ (χωρίς ποτό)

Όλες οι εκδηλώσεις στη μουσική σκηνή του Faust είναι Covid Free. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ. συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here