Με αφορμή τα 40α γενέθλιά του, ο Βέβηλος μάς ετοιμάζει ένα βράδυ γιορτής, ένα βράδυ που θα πάψουμε να μεταφράζουμε σιωπές.

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι ο Βέβηλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC’s! Έγινε γνωστός με τους ιστορικούς Βαβυλώνα τη δεκαετία του ’90 και αυτήν τη στιγμή είναι ένας από τους τελευταίους εν ενεργεία εκπροσώπους του low bap κινήματος.

Η μάστιγα των εξαρτήσεων τον οδήγησε σε 8 χρόνια εγκλεισμού, κατά τα οποία συνέχισε να γράφει ασταμάτητα στίχους, δημιουργώντας αρχικά την Ομερτά και καταλήγοντας αργότερα σε μερικά από τα τραγούδια που συναντάμε στον πρώτο προσωπικό του δίσκο, «Το Βιβλίο των Ηρώων του Δρόμου».

Η περιπέτειά του αυτή, όχι μόνο δεν τον άλλαξε, αλλά τον ώθησε να πραγματοποιήσει μία μικρή «περιοδεία» σε σωφρονιστικά ιδρύματα, και ακόμη και σήμερα μέρος των εσόδων του από τα live, τις πωλήσεις των CDs και του merchandise, δίνεται στους τροφίμους των αντίστοιχων ιδρυμάτων ανά την Ελλάδα.

«Το Βινύλιο των Τεσσάρων Στοιχείων» που κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά τον ντεμπούτο δίσκο του, τον συνέδεσε με την αναβίωση του ελληνικού hip hop ήχου, προσφέροντάς του την αναγνωρισιμότητα –που δικαιωματικά του ανήκε- στο ευρύτερο κοινό.

Θρασύς όσο πρέπει, εσωστρεφής αλλά όχι αντικοινωνικός, ο Βέβηλος είναι για πολλούς υπόδειγμα αυτοβελτίωσης και καλλιτεχνικής ακεραιότητας, και για όλους ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Piraeus 117 Academy
Πειραιώς 117, Πετράλωνα
Τηλ. 210 3626 540

Πληροφορίες εισιτηρίων
Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αγοράς είτε απλού εισιτηρίου είτε εισιτηρίου & T-shirt.
Μπορείτε να δηλώσετε το μέγεθος του T-shirt που επιθυμείτε κατά την αγορά του εισιτηρίου σας. Για τον τρόπο παραλαβής των T-shirts θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση σύντομα.

Τιμές προπώλησης
Φυσικά σημεία
Πρώτη φάση προπώλησης (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων):
Απλό εισιτήριο: 8 ευρώ
Εισιτήριο + T-shirt: 10 ευρώ

Δεύτερη φάση προπώλησης
Απλό εισιτήριο: 10 ευρώ
Εισιτήριο + T-shirt: 12 ευρώ

Online
Πρώτη φάση προπώλησης (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων):
Απλό εισιτήριο: 8,80 ευρώ
Εισιτήριο + T-shirt: 11 ευρώ

Δεύτερη φάση προπώλησης
Απλό εισιτήριο: 11 ευρώ
Εισιτήριο + T-shirt: 13,20 ευρώ

Προπώληση
Online: hunteragency.gr

Φυσικά σημεία
Hunter Agency: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Αθήνα, τηλ. 210 3608366
Imantas: Σαρρή 46, Ψυρρή, τηλ. 210 3242411
Reload: Ακαδημίας 81, Αθήνα, τηλ. 210 3801464
Rhythm Records: Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Αθήνα, τηλ. 210 3841550

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here