Το Σάββατο 18 Μαΐου οι Cinema Paradiso Project ανεβάζουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την παράστασή τους “Kaleidoscope” & “Some Logical Answers“.

Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό μουσικό καλειδοσκόπιο που εμπνέεται από μια ευρεία γκάμα ακουσμάτων από τον Ευρωπαϊκό, Αμερικάνικο και Ελληνικό σινεμά. Ένα συναρπαστικό κοσμοπολίτικο μουσικό ταξίδι από τον Yves Montand και τον Astor Piazzolla, στους Archive και τη Lady Gaga πριν καταλήξουν σε αγαπημένους σκοπούς του Ελληνικού κινηματογράφου.

Γνωρίσαμε το μοναδικό αυτό μουσικό σχήμα που εμπνέεται από τις μουσικές και τα τραγούδια του κινηματογράφου πριν από μερικά χρόνια όταν παρουσίασαν τη δουλειά τους ανεβάζοντας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ξεχωριστές παραστάσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών όπως του Βασίλη Λέκκα και του Χρήστου Θηβαίου αλλά και της παιδικής χορωδίας του Εθνικού Ωδείου. Είχαν μόλις κυκλοφορήσει τον πρώτο τους δίσκο, το Cinema Paradiso Project Vol. I” με διασκευές soundtrack από το διεθνή και Ελληνικό κινηματογράφο.

Αυτή την εποχή τους συναντάμε στην προετοιμασία της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο “Some Logical Answers”. Πρόκειται για πρωτότυπα κομμάτια εμπνευσμένα από το διακεκριμένο θεατρικό έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Επτά λογικές απαντήσεις», όπως οι Cinema Paradiso Project το φαντάστηκαν μουσικά για τη μεγάλη οθόνη.

Από το ξεκίνημά τους, οι Cinema Paradiso Project διευρύνουν το ρεπερτόριό τους, γίνονται πιο τολμηροί στις επιλογές τους. Συνδυάζουν το παλιό με το καινούργιο, τις οικείες μουσικές με ηχοχρώματα πιο ιδιότυπα, σέβονται το πρωτότυπο, αλλά δίνουν το προσωπικό τους στίγμα. Ένα αποτύπωμα που διευρύνεται καθώς αυτή τη φορά περιμένουμε να μας δώσουν και μερικές πρωτότυπες “λογικές απαντήσεις”!

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι
Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο
Ευαγγελία Λοφίτου: ακορντεόν
Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί
Έλσα Παπέλη: τσέλο
Eυγένιος Μπράτουσκα: κοντραμπάσο
Δημήτρης Παππάς: κλασική κιθάρα
Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos
Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά
Σωκράτης Γανιάρης: κρουστά

Σάββατο 18 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22:00

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315600

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
18 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
50 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
100 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here