2/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Στο Elevation Festival της Βουλγαρίας θα παίξουν οι Cyanna δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής κάτι που αποτελεί αρκετά μεγάλη διάκριση για μία μπάντα που έχει ξεχωρίσει πάρα πολύ εντός της Ελλάδας.

Στις 24 Ιουνίου λοιπόν οι Cyanna θα βρεθούν στην ίδια σκηνή με τους Jamiroquai, Morcheeba, Thirty Seconds to Mars, Cypress Hill, Parov Stellar και Stereo MCs. Το φεστιβάλ αποτελεί ένα από τα νεότερα αυτού του είδους στην Ευρώπη και μάλιστα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ήδη με τα ονόματα που θα βρεθούν να παίξουν εκεί.

Όσοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν, μιας και τα εισιτήρια θα είναι αρκετά φθηνότερα από τα αντίστοιχα ελληνικά, μπορούν να βρουν παραπάνω πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα των Cyanna, www.cyanna.gr αλλά και του φεστιβάλ, www.elevation.bg.

Κατά τ’ άλλα, οι Cyanna, συνεχίζοντας την επιτυχία του πρώτου “Undressed Live Show”, επιστρέφουν στο Floral, την Παρασκευή 17 Ιουνίου, για ένα ακόμα ηλεκτρακουστικό session, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, νέες ενορχηστρώσεις γνωστών επιτυχιών τους αλλά και νέο ακυκλοφόρητο υλικό.

Μία μέρα πριν, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, μετά τη μεγάλη απήχηση του Retropolis Project, θα βρεθούν και πάλι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για να παρουσιάσουν τη διασκευή τους στο τραγούδι του Αττίκ, “Ο Διαβάτης Της Ζωής”.

Τέλος, σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου, θα τους δούμε live στο “Drawing a new Day” blog party του street artist, Cacao Rocks στο ΤΩΡΑ Κ44, ντύνοντας μουσικά μερικά από τα 151 πρωτότυπα σχέδια του διαδικτυακού ημερολογίου “Every Day A New Drawing, Every Drawing A Day”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here