Τρίτη χρονιά για το Φεστιβάλ δίπλα στη θάλασσα και δίπλα στα παλιά φουγάρα.

Στην πρώην βιομηχανική ζώνη της Δραπετσώνας καθιερώνεται ένας θεσμός «για να ταξιδέψουνε μακριά τα όνειρα μας». Με χορούς και νότες ξορκίζουμε τα στοιχειά του παρελθόντος, ενός βιομηχανικού παρελθόντος, που στην εποχή του δεν έμοιαζε καθόλου «ονειρεμένο» για τους εργάτες των εργοστασίων και τους κατοίκους των περιοχών μας που αναγκάζονταν να ζουν αγκαλιά με το θάνατο για τα προς το ζην.

Κι επειδή τα όνειρα δεν έχουνε τιμή… όλες οι εκδηλώσεις στον πολυχώρο Λιπασμάτων είναι δωρεάν!

Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, λοιπόν, Το φεστιβάλ στη Θάλασσα -Λιπάσματα 2019, υποδέχεται τους Gadjo Dilo, για μία επετειακή συναυλία για τα γενέθλια των 10 χρόνων τους!

10 Χρόνια Gadjo Dilo – 10 χρόνια Gypsody! Ένα Open air live με μουσικές και στίχους που θα μας μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή!

Πριν από 10 χρόνια, έξι φίλοι με κοινή αγάπη για την Gypsy Jazz μουσική συναντήθηκαν. Έτσι δημιουργήθηκαν οι Gadjo Dilo , το συγκρότημα που κατάφερε μέσα από τις διασκευές του, να συστήσει ουσιαστικά την Manouche μουσική στο ευρύ κοινό.

10 χρόνια αργότερα… Μετά από δύο studio album με ξεχωριστές διασκευές, που οι περισσότεροι κάπου έχουμε σιγοτραγουδήσει, αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και σημαντικές συνεργασίες, οι Gadjo Dilo ξεκινάνε για άλλη μια φορά τα καλοκαιρινά τους ταξίδια. Σε κάθε σταθμό της μουσικής βόλτας τους θα ακούσουμε και κομμάτια από το τρίτο τους album, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 και το οποίο αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος.

10 Χρόνια Gadjo Dilo, 10 Χρόνια Gypsy Swing στα Λιπάσματα, στο φεστιβάλ στη Θάλασσα!

Οι Gadjo Dilo είναι
Σωτήρης Πομόνης: κιθάρα
Κώστας Μητρόπουλος: κιθάρα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: βιολί
Γιώργος Τσιατσούλης: ακορντεόν
Ηλιάνα Τσαπατσάρη: φωνή
Γιώργος Ρούλος: κοντραμπάσo

Κυριακή, 4 Αυγούστου
Ώρα προσέλευσης στις εκδηλώσεις: 21:00

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here