Η πρώτη συναυλία των Hypnotic Nausea μετά την κυκλοφορια του πολυαναμενόμενου 2ου album τους “The Death of All Religions”, με ένα 90λεπτο set με κομμάτια από την δισκογραφία της μπάντας. Μαζί τους οι God In A Cone!

Κυριακή 12 Μαΐου
Πόρτες: 20:30

Death Disco
Ωγύγου 16, Ψυρρή, Αθήνα

Εισιτήριο: 8€

Hypnotic Nausea
Η μπάντα δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2013 και έχει συμμετάσχει σε αρκετά live και φεστιβάλ δίπλα σε μπάντες όπως οι Crippled Black Phoenix, Duel, Yawning Man, Sasquatch, Planet of Zeus, Poem, 1000Mods, Mother of Millions, Void Droid, Tuber, Need, SiXForNinE, Gus G, 3Fold Pain, Godsleep κ.α.
Με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας, οι Hypnotic Nausea δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας.
Το 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο concept album τους ΄΄Hypnosis΄΄, παρουσιάζοντας ένα κράμα ηλεκτρικής riffολογίας και ηλεκτρονικών στοιχείων κάτω από ένα σαουντρακικό πρίσμα. Κάθε κομμάτι του Hypnosis παραλληλίζεται με ένα από τα στάδια της ύπνωσης, με σκοπό την ενδελεχή εσωτερική ανασκόπηση του ατόμου και την ψυχική του ίαση από την υπνωτισμένη κοινωνία που το ”μόλυνε”.
Στις αρχές του 2019 κυκλοφορούν μέσω της Ikaros Records το δεύτερο concept album τους ΄΄The Death of All Religions΄΄, εστιάζοντας στους τρόπους που λειτουργεί η οργανωμένη θρησκεία στα πλαίσια μιας κοινωνίας που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες ώστε να αποφύγει την πνευματική υποδούλωση.

God In A Cone
Το γκρουπ δημιουργηθηκε το 2016 ως solo project και μεχρι σημερα αρεσκεται στο ανακαλυπτει και να πειραματιζεται σε ενα μεγαλο ευρος μουσικων ειδων (Rock, Metal, Electro, Coldwave). Εχει δωσει το παρον σε αρκετα live events ανοιγοντας για συγκροτηματα οπως οι Igorrr, Superpuma, One Man Drop, 7-odds, 4lt, Breath After Coma, Still Falling, Cook Ray’s Gone και Blame Canada.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here