Οι Mottet & η Ξένια Γαργάλη, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, επιστρέφουν στο αγαπημένο τους στέκι, το El Convento de l’ Arte για όλες τις Παρασκευές του Μαρτίου.

Έχοντας πια εδραιωθεί στο κοινό της πόλης μέσα από τις πολλαπλές ζωντανές εμφανίσεις και τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Σε όλο τον κόσμο», το συγκρότημα με τον ιδιαίτερο ήχο μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι «επιβάτες» σε ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι και να μας θυμίσει ποσό «γλυκιά είναι η ζωή»…

Με ανανεωμένο ρεπερτόριο, μαζί με την λαμπερή ερμηνεύτρια Ξένια Γαργάλη, έχουν ετοιμάσει ένα φρέσκο πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις. Θα παρουσιάσουν επίσης για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι με τίτλο «αμάξι του 53» που θα κυκλοφορήσει σύντομα, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία με τον σπουδαίο στιχουργό Νίκο Μωραΐτη.

Καλεσμένες τους επί σκηνής, στον νέο κύκλο εμφανίσεων οι : Ηρω Σαΐα (6/3), Κλεονίκη Δεμίρη (13/3), Ευριδίκη (20/3) και η Μάγδα Βαρούχα (27/3), τέσσερις ξεχωριστές ερμηνεύτριες που θα μοιραστούν μαζί τους μια μοναδική μουσική εμπειρία!

Συντελεστές:
Κιθάρα-programming: Σωτήρης Καστάνης
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Ακορντεόν: Γιώργος Σχοινάς
Τραγούδι: Ξένια Γαργάλη

Οργάνωση παραγωγής: Νίκος Τσαούσης
Photo credits: Γιώργος Χρυσοχοΐδης
Artwork poster: Φοίβος Μποζάς

Παραστάσεις:
Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020
Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020
Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – ‘Ωρα έναρξης: 22:00

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. 2105200602

Είσοδος: 10,00 euro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here