Χορηγός Επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Τo Σάββατο 20 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, οι Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ.) ανανεώνουν το ραντεβού με τους οπαδούς τους στην Αθήνα και παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο, με τίτλο «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν» που κυκλοφορεί από τη Sony Music.

Το Metropolis Live Stage (Πανεπιστημίου 54, Ομόνοια) θα φιλοξενήσει τους ΝΤΠ. και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Στις 20 Μαρτίου η καρδιά της εναλλακτικής ραπ πάλλεται στο κέντρο της πόλης.

Εσείς που θα είστε;

Metropolis Live Stage
Πανεπιστημίου 54 & Εμμ. Μπενάκη, Ομόνοια.

Είσοδος: 10e

  •  Οι Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή ΝΤΠ.) δημιουργήθηκαν το 1998 αποτελούνται από τον Ιωσήφ Πρίντεζη και τον Λάγνη (Χρήστο Πανοηλία)  και είναι το μακροβιότερο rap συγκρότημα της Ελληνικής επαρχίας, αφού μας έρχονται από το όμορφο νησί της Σύρου.
  •  Η μουσική τους είναι ένα μείγμα από αστικούς hip-hop ρυθμούς, όμορφες μελωδικές συνθέσεις και προσεγμένο στίχο που θεματολογικά αγκαλιάζει με ποιητική διάθεση και ευθύτητα, μία πληθώρα θεμάτων. Τα τραγούδια τους μιλάν τόσο για ταξίδια στα άδυτα του εαυτού όσο και για κοινωνικά και πολιτικά θέματα,  που λίγοι καλλιτέχνες αγγίζουν.
  •  Βγαλμένοι μέσα από το σκληρό underground της Αθήνας, από το 2001 έως σήμερα μετράνε περισσότερες από 100 συναυλίες πανελληνίως, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με όλα τα γνωστά ονόματα της ελληνικής rap σκηνής όπως ΑΕ, FFC, Razastarr, Stavento, Stereo Mike, Pro Sinners, Εισβολέα, Τάκη Τσαν κτλ.
  •  Δισκογραφήσαν πρώτη φορά το 2002 ενώ παράλληλα με τις δίαφορες συμμετοχές σε συλλογές και δίσκους άλλων  καλλιτεχνων, το 2004 κυκλοφόρησαν από την ανεξάρτητη Ηχοτρον το πρώτο τους με το album με τίτλο «Ήρθε η στιγμή να επιβληθεί» που απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές από τον ελληνικό τύπο. Τα επόμενα χρόνια συνεργάστηκαν με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του χώρου και συμμετείχαν σε διάφορα album και συλλογές, ενώ παράλληλα είχαν διαρκή συναυλιακή παρουσία.
  •  Τον Νοέμβριο του 2008 τράβηξαν την προσοχή της Sony Music η οποία τους προσέφερε στέγη για το 2ο δίσκο τους με τίτλο «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2009.
  •  Το πρώτο τους single με τίτλο «Απουσία» στο οποίο συμμετέχει η ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, Στεφανία Γουλιώτη, έγινε video clip από τον γνωστό σκηνοθέτη Δημήτρη Συλβέστρο και ήδη γνωρίζει την αγάπη του κοινού. Οι αρχές του 2010 βρίσκουν του ΝΤΠ. στην καλύτερη τους φάση μουσικά, γεμάτους ενέργεια και έτοιμους για εκρηκτικές συναυλίες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here