8/4/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Αυτή την Κυριακή 10/4 οι ΟΚ στήνουν το 1ο OK LIVE DANCE PARTY της Άνοιξης στο Secreto στο Γκάζι! Δυνατά dance tracks από Madonna και Delerium, μέχρι Μίκρο, Kosheen και Primal Scream και ανάμεσα, ανατρεπτικά mash-ups όπως Moby με Δημήτρη Κοργιαλά, Ελένη Τσαλιγοπούλου με Junior Jack ή Χάρις Αλεξίου με Dousk!

Παράλληλα θα παίξουν και υλικό από «Το Μέλι» τους, το περσινό ντεμπούτο album τους στο οποίο μας εξιστόρησαν 10 γλυκές electro-pop ιστορίες καθημερινής τρέλας και μία ανατρεπτική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στο τραγούδι “Η ζωή μας η παλιά”!

Στα τέλη του 2010 κυκλοφόρησαν σε digital single ένα νέο ορχηστρικό κομμάτι με τον περίεργο μονοψήφιο τίτλο «2» το οποίο ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και συμπεριλήφθηκε σε γαλλική συλλογή ηλεκτρονικής μουσικής. Για το ίδιο βράδυ, έχει ετοιμαστεί η φυσική έκδοση του single, σε extremely limited edition. Το cd είναι αντίγραφο πραγματικού βινυλίου και το διάφανο κουτάκι του παραπέμπει σε πικ-απ!

Εκείνο το βράδυ θα μοιραστούν δωρεάν μόλις 40 αριθμημένα αντίτυπα, σε όσους έρθουν νωρίς και προλάβουν…! Και το νωρίς σημαίνει πριν τις 22:00 γιατί είναι Κυριακή και δεν υπάρχουν περιθώρια για αργοπορίες!

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.04.2011

SECRETO
Περσεφόνης 21, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103460750

Είσοδος Ελεύθερη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here