25/5/2010
Χορηγός Επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις τους το χειμώνα δίπλα στον Δημήτρη Κοργιαλά, την Ευρυδίκη, τον Γιώργο Καραδήμο, και τους “Best” DJs Μαρία Παπιδάκη και Σπύρο Παγιατάκη, αλλά και τη σύμπραξή τους με τους Space Blanket, οι ΟΚ υποδέχονται το καλοκαίρι με  ένα άκρως χορευτικό LIVE party, γεμάτο electro-pop ρυθμούς, δυνατά beat και βιντεοπροβολές, στο VOID DANCE BAR, στο Γκάζι την Παρασκευή 28 Μαΐου.

Oι ΟΚ είναι η Εβίτα Μητσοπούλου στα φωνητικά, ο Βαγγέλης Ορφανίδης στα synths και ο Theo Kal στις κιθάρες και μόλις κυκλοφόρησαν τo ντεμπούτο album τους. Oνομάζεται “Το μέλι” και κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Friends Music Factory. Δέκα electro-pop κομμάτια και μία ανατρεπτική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στο τραγούδι «Η ζωή μας η παλιά».

Παράλληλα το μοναδικό ορχηστρικό τους κομμάτι με τίτλο “Elements” περιλαμβάνεται στη συλλογή Radio Equinoxe 2.0 του ομώνυμου γαλλικού σταθμού ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ έχουν κάνει κι ένα remix στο Ulysses των Franz Ferdinand πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το οποίο είναι διαθέσιμο για free downloading από το www.okband.gr

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις παρουσιάζουν τα δικά τους κομμάτια, ενώ πειράζουν και γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα. Από Madonna και Delerium, μέχρι Μίκρο, Kosheen και Primal Scream και ανάμεσα, ανατρεπτικοί συνδυασμοί όπως Moby με Δημήτρη Κοργιαλά, ή Ελένη Τσαλιγοπούλου με Junior Jack!

Παρασκευή 28 Μαϊου

VOID Dance Bar
Ευμολπίδων 26 – Γκάζι

Είσοδος 5 ευρώ

Doors @ 23.04

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here