Οι Όναρ μαζί με τα συγκροτήματα «Ανοιχτή Θάλασσα» και «Lexicon Project» θα εμφανίζονται από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, στο «Koo Koo», στο Γκάζι.

Όναρ

Σε μια διαδρομή δέκα χρόνων που περιλαμβάνει επτά δίσκους, ταξιδεμένους σε χρυσά μονοπάτια, μαζί με όνειρα , συγκινήσεις, σημαντικές συνεργασίες  και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο οι Όναρ θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση γεμάτη με τραγούδια τους εφ’ όλης της ύλης, ενώνοντας παρόν και παρελθόν, όπως και διασκευές σε τραγούδια  Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Δε θα λείψουν από τη βραδιά και κομμάτια από το νέο τους δίσκο, με τίτλο «Δε μπορώ να χαραμίσω άλλη ανάσα».

Το συγκρότημα «Ανοιχτή Θάλασσα» εγγυάται ένα κεφάτο πρόγραμμα σε ροκ ρυθμούς, πλαισιωμένο με μουσικές που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και με ολοκαίνουρια κομμάτια από το νέο τους cd με τίτλο «Τρία». Τα τραγούδια του δίσκου συνυπογράφουν τα τρία μέλη της μπάντας.  Έχουν ήδη ξεχωρίσει το «Άλεφ», το «Είσαι ένα ποτάμι μέσα στην καρδιά μου», αλλά και ένα ιδιαίτερα χαρούμενο τραγούδι, με τίτλο «Ο Γάμος της Κανά».

Παράλληλα, οι Lexicon Project υπόσχονται μία δυνατή παράσταση, με γρήγορο ρυθμό, ροκ ήχο, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική, αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο. Στο πρόγραμμα θα ακουστούν και  τραγούδια από τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο «Lexicon Project», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα. Τα τραγούδια «Μια σκιά», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Ατέλειωτος Χειμώνας», έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ / Τιμή εισιτηρίου: 12€ με ποτό
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here