15/12/2010
www.musiccorner.gr

Ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για τα νέα τραγούδια αποκλειστικά με τους θαυμαστές του μέσω των social media, στα οποία διατηρεί τεράστιο φανατικό κοινό!

Το CD περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες «Σπάσε το Χρόνο»«, «Εμένα Θες» και το ομότιτλο «Παράφορα», καθώς και τα βιντεοκλίπ τους με bonus edition την παρουσίαση του «Εμένα Θες». Στα περίπτερα, το CD κυκλοφορεί μαζί με μια πλούσια έκδοση – λεύκωμα με νέο φωτογραφικό υλικό του Σάκη Ρουβά και τους στίχους των τραγουδιών.

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία των τριών singles που βρέθηκαν στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts και αγαπιούνται όλο και περισσότερο από το κοινό, στο νέο ολοκληρωμένο CD, «Παράφορα», περιέχονται εννέα τραγούδια σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και έξι που υπογράφουν ανάμεσα σε άλλους, οι Playmen, οι Beetkraft, o Αντώνης Σκόκος και ο Leonidas Chantzaras, ενώ τους στίχους η Ναταλία Γερμανού, η Sunny Mπαλτζή, ο Δημήτρης Φάκος, η Βάγια Καλαντζή και ο Γιάννης Ρεντούμης.

Ο Σάκης Ρουβάς που πάντα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να επικοινωνεί με το κοινό του, από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε μία σειρά εκπλήξεων στους θαυμαστές του, αφού καθημερινά δεν παραλείπει να ανεβάζει αποσπάσματα 30 δευτερολέπτων από το κάθε του νέο τραγούδι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter αλλά και το Facebook. Η ανταπόκριση του κοινού είναι πρωτοφανής με εκατοντάδες δεκάδες σχόλια θαυμασμού για το νέο του άλμπουμ που κυκλοφορεί σήμερα, Τρίτη, σε όλα τα περίπτερα και δισκοπωλεία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here