Οι Ρεβάνς επιστρέφουν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στη σκηνή του Ορφέα στην Κυψέλη, για να παρουσιάσουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά, «Τσάι στο Παλέρμο», σε μια «ακουστική και εναλλακτική» εκδοχή του ήχου και του προγράμματός τους! Η βραδιά πλαισιώνεται μουσικά από διασκευές επιλεγμένων τραγουδιών της ελληνικής σκηνής, καθώς και από τραγούδια του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος «Οι κύκλοι των πουλιών». Ξεχωριστή στιγμή της συγκεκριμένης εμφάνισης είναι η σύμπραξη επί σκηνής με τον τραγουδοποιό Θοδωρή Σμπιλή, με τον οποίο θα ερμηνεύσουν παρέα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

Με τους Ρεβάνς παίζουν οι Αστέρης Κωνσταντίνου (κιθάρα, λαούτο, φυσαρμόνικα, φωνή), Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος (κλαριν(έτ)ο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή), Γιάννης Κονταράτος (βιολί, lap steel κιθάρα) και Κώστας Μιχαλός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα).

Λίγα λόγια για το album «Τσάι στο Παλέρμο» και τους Ρεβάνς
Οι Ρεβάνς, έχοντας στις αποσκευές τους ήδη ένα album («Οι κύκλοι των πουλιών», εκδόσεις Μετρονόμος 2019), κυκλοφορούν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τσάι στο Παλέρμο» από τις εκδόσεις Aganda Music Productions. Πρόκειται για έναν κύκλο 11 τραγουδιών, όπου το συγκρότημα παρουσιάζει το ιδιαίτερο μουσικό του όραμα, με το κλαρινέτο και την ηλεκτρική ατμόσφαιρα να διαμορφώνουν τον indie ήχο του δίσκου.

Οι στίχοι είναι αφηγηματικοί, εικονοπλαστικοί και συμβολικοί, έχοντας συνήθως πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ δεν λείπουν και τα τραγούδια ερωτικών εξομολογήσεων. Ιδιαίτερο σημείο του δίσκου είναι οι φιλικές συμμετοχές της Ρίτας Αντωνοπούλου («Μια μάνα»), του Σπύρου Γραμμένου («Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ») και του Αλέξανδρου Κτιστάκη («Στον Μαρίνο Αντύπα»). Η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών όπως και οι ενορχηστρώσεις υπογράφονται από τους Αστέρη Κωνσταντίνου και Χρήστο Ελ. Παπαδόπουλο.

Πέμπτη,16 Δεκεμβρίου
ώρα προσέλευσης: 21:00
ώρα έναρξης: 21:30

Μουσική σκηνή Ορφέας
Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 8668544

Είσοδος: 4 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here