Για την Salina και τον Χρήστο Δάντη δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις…

Αγαπημένη τραγουδίστρια η πρώτη, καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής με ανεπανάληπτες επιτυχίες ο δεύτερος. Οι δυο τους συνεργάστηκαν και ετοίμασαν για όλους εμάς ένα τραγούδι που θα…. λιώσουμε στο repeat και θα λατρέψουμε!

salina_dantis_opos_se_thelo_2014_12_001

Ο Χρήστος Δάντης επιστρατεύει όλη την εμπειρία του και η Salina όλο το δυναμισμό της στο μικρόφωνο και παρέα διασκευάζουν ένα από τα πλέον διαχρονικά τραγούδια του μοντέρνου ροκ, το “Like The Way I Do”. Το ντουέτο απογειώνει το τραγούδι και του δίνει μία νέα πνοή, τέτοια που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ούτε η ίδια η Melissa Etheridge, η δημιουργός του αυθεντικού track.

Ο ελληνικός τίτλος του κομματιού είναι «Όπως Θέλω Εγώ». Η πολυτραγουδισμένη μελωδία του απέκτησε ηλεκτρονικό ρυθμό, φρέσκια ροκ ενέργεια και έξυπνο ελληνικό στίχο προερχόμενο από την εμπνευσμένη πένα του Θάνου Παπανικολάου.

Οι δύο καλλιτέχνες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτήν την ερμηνεία τους, μας μεταδίδουν το πάθος και την… εκρηκτική χημεία τους και μας αφήνουν με ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here