Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου “Rock of my soul”, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης επανέρχεται δισκογραφικά με ακόμα ένα άλμπουμ, το οποίο πλημμυρίζει από τα πλούσια συναισθήματα, το πάθος, το ταμπεραμέντο και τον ερωτισμό των ηχοχρωμάτων της κλασικής κιθάρας.

«Με τη μαγεία της κιθάρας» είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Στο άλμπουμ αυτό, ο Παναγιώτης Μάργαρης διασκευάζει και ερμηνεύει αγαπημένες μουσικές από όλο τον κόσμο, όπως το soundtrack του Clint Mansell από την ταινία “Requiem for a dream”, την υπέροχη μελωδία “Love theme” του Ennio Morricone από το “Cinema Paradiso”, το ιστορικό αργεντίνικο tango “Por Una Cabeza” του Carlos Gardel κ.α. Δεν λείπουν φυσικά, κομμάτια από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας καθώς και συνθέσεις του Παναγιώτη.

margaris_cover_2014_12

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή των Σταμάτη Κραουνάκη, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Μάρκου Κούμαρη (Locomondo), Γεωργίας Νταγάκη και της Παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου.

Ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων με τους μαγικούς ήχους της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη… Κυκλοφορεί από την Polymusic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here