Ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου και ο συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου παρουσιάζουν το Σάββατο 13 Ιουνίου στη «Ρότα», ένα ιδιαίτερο ακουστικό πρόγραμμα, με τραγούδια από το πρώτο τους προσωπικό άλμπουμ «Ο χορός των ημερών» και επιλογές αγαπημένων και γνωστών τραγουδιών από την ελληνική μουσική σκηνή (Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Διονύση Σαββόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Θάνου Μικρούτσικου κ.ά.), αλλά και με αναφορές σε καλλιτέχνες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν (Μαμαγκάκης, Παπαδημητρίου, Καλημέρη, Σταυριανός, Θαλασσινός κ.ά.).

Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου είναι η νέα παρέα του ελληνικού τραγουδιού που μας συστήθηκε, μαζί και με τον Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, με το τραγούδι «Τα μεροκάματα», το οποίο κέρδισε το βραβείο κοινού στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, συγκίνησε με τη δύναμή του και πρωταγωνίστησε στο ραδιόφωνο.

papaioannou_karantoniou_dt_2015_03

Το άλμπουμ «Ο χορός των ημερών» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την FeelgoodRecords, περιλαμβάνει 12 τραγούδια και αποτελεί μια νέα πρόταση για το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Σε κάποιες από τις ιστορίες που ξετυλίγονται στο άλμπουμ, συναντάμε φωνές που θέλησαν να δώσουν το παρόν σ’ αυτή την αφετηρία. ΤηνΔήμητρα Γαλάνη, που τραγουδά απόκοσμα και τρυφερά το «Είκοσι αιώνες», τονΠαντελή Θαλασσινό στο «Μ’ ένα σχισμένο χάρτη» και την Λαμπρινή Καρακώστα στο«Χορό». Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται και ένα τραγούδι («Τραγούδι της ψυχής»), σε στίχους του Νίκου Μαμαγκάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ο Πάνος Παπαιωάννουκαι ο Χρυσόστομος Καραντωνίου.

Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124 (Πολυχώρος Άγκυρα), Αθήνα

Σάββατο 13 Ιουνίου
Ώρα προσέλευσης 22:00 – Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος: 6 ευρώ
Θέσεις περιορισμένες
Πληροφορίες – Κρατήσεις 210 3801033

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here