Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Δημήτριο, ο Παντελής Θαλασσινός θα βρεθεί για άλλη μια φορά επί σκηνής με την Άννα Μπουρμά. Τη συναυλία θα ξεκινήσει η Άννα Μπουρμά και θα ολοκληρώσει ο Παντελής Θαλασσινός, έτσι θα έχουν την ευκαιρία οι ακροατές να παρακολουθήσουν 2 παραστάσεις σε μια βραδιά όπου θα είναι γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις.

O Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, με την υπέροχη χροιά της φωνής του, ταξιδεύει τον κόσμο μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών με τα τραγούδια του.

Ο Θαλασσινός μαζί με τη Νάνα Μπινοπούλου, για πάνω από δυο ώρες επί σκηνής και με ένα μοναδικό τρόπο εναλλάσσονται, από το ροκ στον παραδοσιακό ήχο. Ερμηνεύουν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών.

Είναι από τις φορές που σε μια συναυλία ακούγονται τραγούδια που ο καθένας μας θέλει να ακούσει. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που απολαμβάνουμε σήμερα είναι το «Εισιτήριο στην Τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμά σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» « Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», «Κράτα για το τέλος». Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό αλλά και ως ερμηνευτή.

Παρουσιάζει και καινούρια τραγούδια που αγαπιούνται αμέσως από τον κόσμο. Άλλωστε όπως συνηθίζεται στα προγράμματά του, ο Παντελής Θαλασσινός «παίζει» με τον κόσμο, γίνεται ένα μαζί του. Και το πετυχαίνει και με το παραπάνω, αφού ξεσηκώνει τον κόσμο πού χορεύει στα διαζώματα.

Η Άννα Μπουρμά δροσερή και με γεμάτη ενέργεια ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Έχοντας στις αποσκευές της την νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Ένα τραγούδι αν σωθεί», θα μας ταξιδέψει με την ερμηνεία αλλά και την κρυστάλλινη φωνή της.

Μαζί της ο συνθέτης και πατέρα της, Τάκης Μπουρμάς, γνωστός από την μεγάλη επιτυχία «Μη γυρίσεις» που ερμήνευσαν οι Αφοί Κατσιμίχα. Το κοινό θα γίνει ένα με τους καλλιτέχνες!

Στις παραστάσεις θα μοιραστούν στο κοινό κρουστά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά. Όσοι βρεθούν σε μια από τις καλοκαιρινές της συναυλίες θα καταλάβουν ότι η ερμηνεία αλλά και τραγούδια της Άννας Μπουρμά έχουν: «Φωτιά στην μουσική και στα λόγια δακρυγόνα».

thalassinos_bourma_afisa_2015_09

Μαζί τους:
Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι
Σωτήρης Μαργώνης ή Δημήτρης Γάσιας, στο βιολί
Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά
Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάιντες – τσαμπούνες
Πέτρος Βαρθακούρης, μπάσο
Γιάννης Μπελώνης, πιάνο

Κιθάρα & φωνή: Τάκης Μπουρμάς
Πιάνο: Φωτεινή Τσακνάκη
Μπάσο: Πέτρος Κρεμιζάκης
Κρουστά: Bασιλής Κατσαμπέλας

Ενορχηστρώσεις: Τάκης Μπουρμάς

Την υπέροχη ποιότητα στον ήχο επιμελούνται ο Γιώργος Καρυώτης κι ο Ευτύχιος Γιαννακούρας

Επίσης, φωτιστής της παράστασης είναι ο Διαμαντής Μυλωνάς

Φωτογραφίες: T H E O
Artwork: Χρήστος Μαστοράκης
Παραγωγή: ΑFM records

Ασύρματος, Άγιος Δημήτριος

Ώρα: 20:30

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here