Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, επιστρέφουν την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στον Λιόσπορο, για να παρουσιάσουν ένα ακουστικό πρόγραμμα, με τραγούδια δικά τους, αλλά και αγαπημένες επιλογές από την ελληνική μουσική σκηνή.

papaioannou_karantoniou_2016_01

Ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου και o συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου, μαζί με τον στιχουργό Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, μας συστήθηκαν πριν από 2 χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα», το οποίο κέρδισε το βραβείο κοινού στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, συγκίνησε με τη δύναμή του και πρωταγωνίστησε στο ραδιόφωνο. Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών», σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο από την Feelgood Records, περιλαμβάνει 12 τραγούδια και αποτελεί μια νέα πρόταση για το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Σε κάποιες από τις ιστορίες που ξετυλίγονται στο άλμπουμ, συναντάμε φωνές που θέλησαν να δώσουν το παρόν σ’ αυτή την αφετηρία: Τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Παντελή Θαλασσινό και τη Λαμπρινή Καρακώστα. Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται και ένα τραγούδι σε στίχους του Νίκου Μαμαγκάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ο Πάνος Παπαιωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου.

Αυτή την περίοδο ηχογραφούν το δεύτερο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα από την Feelgood Records. Από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά ήδη ξεχωρίζει το νέο τους single «O Άνεμος Φυσά», μια εξαιρετική διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των Noir Desir, “Le Vent Nous Portera”, καθώς και το ζεϊμπέκικο «Πες μου» σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το νέο τους single «Τα Φώτα στην Πλατεία».

Λιόσπορος
Παλαμηδίου 54 & Λακωνίας 1 (εντός στοάς), Πειραιάς (Αγ. Σοφία)
Tηλ. για κρατήσεις: 210 4212232, 6984158171, 6945696479

Ώρα έναρξης: 22:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here