Οι «Φωνές των Ποιητών», αυτή η παράσταση – πρόταση που παρουσιάζεται φέτος από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον Σταυρό του Νότου, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους για λίγες, ακόμα, παραστάσεις. Το κοινό αγκάλιασε τις εμφανίσεις αυτές με αγάπη και τεράστια προσέλευση, οπότε οι επόμενες ανακοινώσιμες ημερομηνίες είναι οι Δευτέρες 16/1, 23/1, 30/1, 6/2.

Στην Ελλάδα της κρίσης, των επανειλημμένων και ασταμάτητων μνημονίων, της κατάρρευσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της μερικής και ανασφάλιστης απασχόλησης, των “υποκατώτατων” μισθών, των ανύπαρκτων συντάξεων, της προσφυγιάς εκείνων που φεύγουν για μια καλύτερη τύχη και εκείνων που έρχονται και εγκλωβίζονται, της πολιτικής απάτης, σ’ αυτή την Ελλάδα που ο πολιτισμός ως ο μεγαλύτερος εχθρός τους χτυπιέται σκόπιμα και ανελέητα από τους βαρβάρους, παλεύει ακόμα να σταθεί στα πόδια του.

papakonstantinou_live_2016_11_032

Απέναντι στην αριθμοποίηση των Ελλήνων, ο Βασίλης αντιπαραθέτει μια μουσική παράσταση – αφιέρωμα στους ποιητές μας και στους συνθέτες μας, πλαισιωμένος από δύο πιάνα και ένα βιολί, έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ανενόχλητος τις «φωνές των ποιητών» στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Δευτέρα, για λίγες επιπλέον παραστάσεις…

Μαζί του οι:
Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου, Γιώργος Θεοδωρόπουλος
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC

Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος  Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Ώρα έναρξης: 22.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here