Η επέτειος των 20 χρόνων live για τον Σταυρό του Νότου σημαίνει πολλά! Σπουδαίοι καλλιτέχνες πέρασαν από τις τρεις σκηνές του και άφησαν το στίγμα τους στο χώρο, αλλά και στο κοινό που μας στήριξε τόσα χρόνια με την συνεχή παρουσία του.

Το Σάββατο 28 Μαΐου σε ένα πάρτι-«επιστροφή στο παρελθόν», προσκαλούμε όλους τους καλλιτέχνες και θαμώνες στο  μουσικό στέκι, που έγινε το δεύτερο σπίτι μας για αυτά τα χρόνια.

Τα «Παράθυρα με Θέα», η μπάντα-φυτώριο του Σταυρού, που ήταν το σκαλοπάτι για να προβληθούν, να αναδειχθούν και να ακολουθήσουν κατόπιν τη δική τους πορεία, σπουδαίοι μουσικοί και τραγουδιστές, επανέρχεται στο χώρο που γεννήθηκε. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Ηλιάνα Τσαπατσάρη, ο Γιώργος Μυλωνάς, ο Αποστόλης Βαλαρούτσος, ο Βαγγέλης Ασημάκης, η Φρόσω Στυλιανού και η Λαμπρινή Καρακώστα – μερικοί από τους τραγουδιστές που ανέδειξε αυτή η μπάντα – θα είναι εκεί παρέα με τους μουσικούς  Ανδρέα Αποστόλου στα Πλήκτρα, Θοδωρή Γιαννακόπουλο στην Ηλεκτρική Κιθάρα, Κώστα Γκαγκαστάθη στο Μπάσο και Ηλία Παρασκευόπουλο στα Τύμπανα.

parathyra_me_thea_afisa_2016_05_001

Το Σάββατο 28 Μαΐου κλείνουμε τη σεζόν αναβιώνοντας τις ωραιότερες στιγμές που μας ένωσαν και δημιούργησαν τη μεγάλη οικογένεια του Σταυρού του Νότου!

Από μια τέτοια μεγάλη γιορτή δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις… αγαπημένοι καλλιτέχνες που στήριξαν και στηρίζουν τον Σταυρό του Νότου…

Μουσική επιμέλεια: Θοδωρής Γιαννακόπουλος

Τραγουδούν:
Πάνος Μουζουράκης
Ηλιάνα Τσαπατσάρη
Γιώργος Μυλωνάς
Αποστόλης Βαλαρούτσος
Βαγγέλης Ασημάκης
Φρόσω Στυλιανού
Λαμπρινή Καρακώστα

Μαζί τους οι μουσικοί:
Ανδρέας Αποστόλου: Πλήκτρα
Θοδωρής Γιαννακόπουλος: Ηλ. Κιθάρα
Αποστόλης Βαλαρούτσος: Ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Κώστας Γκαγκαστάθης: Μπάσο
Ηλίας Παρασκευόπουλος: Τύμπανα

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλ: 2109226975

Είσοδος 12€ με ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here