Μετά από την μεγάλη περσινή επιτυχία της μουσικής παράστασης «Paris – Constantinople – Bagdad», επιβιβαζόμαστε και φέτος για 2η συνεχή χρονιά στο διάσημο τρένο Orient Express με αφετηρία το Gare de l’ Est του κοσμοπολίτικου Παρισιού για να συνεχίσουμε το μουσικό μας ταξίδι ως τη μακρινή Βαγδάτη.

Επί σκηνής, η Αθηνά Ρούτση εντυπωσιάζει με την εκφραστική της φωνή και το πολύγλωσσο τραγούδι, η Άλκηστις Ραυτοπούλου στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις ενώ ο Φώτης Μυλωνάς εναλλάσσει με εκπληκτική δεξιοτεχνία τα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο. Τρεις ταλαντούχοι καλλιτέχνες «κλείνουν το μάτι» σε αγαπημένες διαχρονικές μελωδίες, διασκευάζουν, διασκεδάζουν και μας καλούν να συνταξιδέψουμε στην πιο ενδιαφέρουσα μουσική διαδρομή του 20ου αιώνα.

routsi_2018_11_001

Καινούργια τραγούδια και μουσικές από τη δεκαετία του ΄30 ως και τη δεκαετία του ΄70, με στάσεις στις πόλεις που διέσχιζε το μυθικό τρένο στην Ευρώπη, από το πολύβουο Παρίσι στο ανήσυχο Βερολίνο, τη ρομαντική Βενετία και τη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, τη νεοκλασική Αθήνα ως τη μελωδική Σόφια.

Edith Piaf, Charles Aznavour, Maurice Chevalier, Renato Carosone, Kurt Weill, Nino Rota αλλά και Αττίκ, Γιαννίδης, Χιώτης, Μουζάκης, Χατζηχρήστος, Verka Siderova, Sabah al Fakhri, Fairouz, είναι μόνο μερικές από τις προσωπικότητες που θα συναντήσουμε στη διαδρομή.

Η ιδέα και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Τατιάνας Λύγαρη.

Tο πολύγλωσσο και πολυπολιτισμικό αυτό μουσικό ταξίδι φέρνει ένα μήνυμα ισότητας και ειρήνης, ενώνει έθνη, γλώσσες και λαούς εμπνέοντας ελπίδα, αλληλεγγύη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Πρεμιέρα 2/11/2018
κάθε Παρασκευή στις 21:30

Γενική Είσοδος 14€
προαιρετικά κρασί 3,5€ / ποτό 6€ / φαγητό από 4€

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «το Τρένο στο Ρουφ»
Τηλ. 210 5298922

Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here