Ο Paul Bion, έπειτα από τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ του Schoolwave 2018 και την διάκριση στον διαγωνισμό του Red Fm : Red live 3, στη δεύτερη θέση, με το σχήμα των Ciggy Kiss, παρουσιάζει τη πρώτη σόλο δισκογραφική του δουλειά.

Το άλμπουμ “Δεν Υπάρχω” που κυκλοφορεί digital στις ψηφιακές πλατφόρμες το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, είναι ένας ελληνόφωνος Rock ανεξάρτητος δίσκος σε παραγωγή του καλλιτέχνη με μια μοναδική οπτική πάνω σε μια σύγχρονη επιδημία. Ο δίσκος παρουσιάζει τις αγωνίες, τις σκέψεις καθώς και τον θυμό που δημιουργεί η κατάθλιψη στο άτομο.

Είναι εύκολο να ταυτιστεί η κατάθλιψη με τη παράλυση που τη συνοδεύει, δύσκολα όμως περιγράφει κανείς την εσωτερική πάλη που οι λέξεις είναι πολύ φτωχές ώστε να επικοινωνήσουν. Αυτό ακριβώς προσπαθεί η συλλογή αυτή.

Ο δίσκος αποτελείται από 9 πρωτότυπες συνθέσεις και ακολουθείται από τρία μουσικά βίντεο. Δύο βίντεο σε σκηνοθεσία του Φοίβου Καραγιάννη (βλ Solmeister , Marseaux κ.α) και ένα με σκηνοθεσία του καλλιτέχνη. Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή σε ένα εξ αυτών της ηθοποιού Εριέττας Μανούρη.

Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ «Στους Δρόμους Της Αθήνας» είχε κυκλοφορήσει σαν single digital πριν από δύο χρόνια ενώ οπτικοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ.

tracklisting
1. Στους Δρόμους Της Αθήνας
2. Κόκκαλα Και Αίμα
3. Απόσταση
4. Πέφτω
5. Γαλήνη (Το Πιο Μαύρο Τραγούδι)
6. Όλα Στο Κενό
7. Μαύρο Κουτί
8. Δεν Θα’ μαι Εκεί
9. Δέξου και Υπέμεινε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here