Επειδή η πρώτη φορά δεν ήταν αρκετή… ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies επιστρέφουν στο Piraeus 117 Academy, το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019, για τη μία και μοναδική τους εμφάνιση, φέτος τον χειμώνα στην Αθήνα!

Τον περασμένο Μάρτιο, στην πρώτη τους εμφάνιση στο καλύτερο συναυλιακό στέκι της πόλης, ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies μας επιφύλασσαν το καλύτερο setlist που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι, στις 19 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε live κάποια κομμάτια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και τραγούδια που έχουν ήδη γίνει γνωστά από το καινούριο τους υλικό.

pavlidis_b_movies_afisa_2019_01

Φυσικά δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του.

Αναμένεται ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο!

Οι B-Movies είναι:
Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης – ηλεκτρική κιθάρα

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Piraeus 117 Academy
Πειραιώς 117, Γκάζι
Τηλ. 210 3626540, 210 8820426

Τιμές εισιτηρίων
Α΄ ΦΑΣΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 10 ευρώ
Β΄ ΦΑΣΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 12 ευρώ
ΤΑΜΕΙΟ: 14 ευρώ

*Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου

Σημεία προπώλησης
TICKET HOUSE: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Αθήνα, τηλ. 210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: tickethouse.gr / ticketmaster.gr (Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)
Δίκτυο καταστημάτων Public

*Παρακαλούμε τους υποψήφιους αγοραστές να αγοράζουν τα εισιτήρια τους μόνο από τα επίσημα σημεία προπώλησης και όχι από ηλεκτρονικούς ή φυσικούς μεταπωλητές, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν υπερχρεώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here