ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης οι προγραμματισμένες συναυλίες του Παύλου Παυλίδη με τους Hotel Alaska για τον μήνα Ιανουάριο αναβάλλονται.

Θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα ανακοινώσεις για τον επαναπρογραμματισμό των συναυλιών αυτών σε νέες ημερομηνίες που οι συνθήκες θα το επιτρέπουν. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα μπορούν να επιλέξουν μια από τις νέες ημερομηνίες ώστε να μεταφερθούν τα εισιτήριά τους.

—–

Οι συναυλίες που αναβάλλονται είναι:

Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska live | Block33 – Θεσσαλονίκη | Παρασκευή 14/1
Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska | Lab Art (Βόλος) | Σάββατο 15/1
Παύλος Παύλιδης & Hotel Alaska Live at Gagarin 205 | Παρασκευή 21/1
Παύλος Παύλιδης & Hotel Alaska Live at Gagarin 205 | Σάββατο 22/1
Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska live | Block33 – Θεσσαλονίκη | Σάββατο 29/1

—–

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο Gagarin 205, ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στο ιστορικό live stage για ένα εκρηκτικό διήμερο, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ “Το Μαύρο Κουτί” από τη United We Fly, ο Παύλος ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του αγαπημένου συναυλιακού χώρου με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska. Νέα ομάδα για ένα δυναμικό live, με περισσότερο ηλεκτρισμό και ροκ αναφορές. Τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια του, αναμειγνύονται σε ένα πρόγραμμα που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του, σε μια συναυλία που περιμέναμε καιρό!

Ο Παύλος Παυλίδης γεφυρώνει μουσικά το παρελθόν και το παρόν, το δικό του και των συνοδοιπόρων του σε δύο βραδιές που θα θυμόμαστε καιρό.

Οι Hotel Alaska είναι οι:
Παύλος Παυλίδης: φωνή, κιθάρα
Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες
Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Ώρα έναρξης: 21:00

Gagarin 205

Τιμή εισιτήριου: Γενική είσοδος: 15€

Προπώληση: viva.gr

* Πρωτόκολλο covid-19:
H είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εντός 6μηνου. Η ταυτοποίηση θα πραγματοποιείται με ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here