Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά και μετά τις εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου έρχονται στo Block 33, το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου.

Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τραγούδια που συνδέονται με την προσωπική τους πορεία αλλά και όσα τους συνδέουν σε ένα κοινό μουσικό ζητούμενο που περιλαμβάνει και το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι.

peridis_live_2015_04_012

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το ’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

velesiotou_kalimeri_live_2015_10_013

BLOCK 33
26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
Κρατήσεις στο τηλ. 2310 533533

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Έναρξη προγράμματος 22:30

Τιμή προπώλησης: 10 ευρώ

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
VIVA.GR, PUBLIC, IANOS, STEREODISC, ΣΑΡΩΘΡΟΝ, ΕΝΤΕΧΝΟΝ, ΤICKET HOUSE, ΚΑΦΕ ΔΙΟΡΟΦΟ (Καλαμαριά)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here