Ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής  Tasos P.  στις 6/11 είχε κυκλοφορήσει μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο «Retro Boy».

Μέσα από το άλμπουμ κυκλοφόρησε σαν single το ελληνόφωνο ηλεκτρονικό μελαγχολικό τραγούδι που έγραψε ο ίδιος με τίτλο «Πες μου τί σημαίνει αγάπη» όπου για πρώτη φορά ακούγονται ελληνικά φωνητικά από τον ίδιο. Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Τιμόθεος Πουλιτσίνος, ενώ τη μίξη του επιμελήθηκε ο μουσικός Παύλος Λιάγκας (Paul Bion).

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του το τραγούδι αποκτά  πλέον και το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ. Ένα επίκαιρο βίντεο με animated τεχνοτροπία όπου αποτυπώνεται η σύγχρονη καθημερινότητα  με  εικόνες από τους βροχερούς δρόμους της πόλης των Αθηνών και όχι μόνον. Στο βίντεο εμφανίζεται –για πρώτη φορά- και ο ίδιος ο δημιουργός τόσο σε animated μορφή όσο και στην «πραγματική», θέλοντας να περάσει το νόημα των στίχων του τραγουδιού ισορροπώντας ανάμεσα στον animated κόσμο και στον πραγματικό.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here