Πωλίνα, Μπίγαλης και Χαριτοδιπλωμένος !!!

.. η τρελοπαρέα που έχει βαλθεί να τρελάνει μικρούς και μεγάλους, στατιστικές, προβλέψεις αλλά και τον ίδιο το χρόνο, που μόνο καλύτερους και πιο απολαυστικούς τους κάνει.. ..μετά το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι, σαλπάρει για νέες περιπέτειες και νέα κόλπα με αφετηρία τον   Έρωτα (πρεμιέρα 13/2 ξημερώνοντας και μεθώντας τον Αγ. Βαλεντίνο..) και φινάλε 13/3 με αποκριάτικο πανδαιμόνιο !!! (ποιος μπορεί να ξεχάσει τα ..περσινά τους μασκέ κατορθώματα!!)

80s_party_kyttaro

Εν τω μεταξυ μας παρασύρουν (έλα που δε θες..)  με τις αντικαταθλιπτικές τους επιτυχίες και τη μοναδική χημεία που ξέρουν να δημιουργούν με το κοινό, (ο παλιός είναι αλλιώς πως να το κάνουμε ..) να χορέψουμε να τραγουδήσουμε να ζήσουμε στιγμές μοναδικές ..στις Σεϊχέλες, στου Αιγαίου τα Μπλουζ, για ..βραδινό μπανάκι,  με ..ψηλές κοντές,με τη ..Μελισσούλα, την ..Κατερίνα,  με τα ..Κoρίτσια που ξενυχτάνε, με ..σκισμένο τζίν και ..ροζ μπικίνι!!!!

Πάντα με τη ..συνδρομή των εκρηκτικών Polis, του showman Δημήτρη Κίκλη στο πιάνο και στα φωνητικά  και  του εκλεκτού Μάριου Χριστόπουλου στο σαξόφωνο, (ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…) για οκτώ βράδια και αφού πρώτα σας σηκώσουν από τον καναπέ θα σας ξε-ση-κώ-σουν κανονικά γιατί στο 80s-90s party  της Πωλίνας του Μπίγαλη και του Χαριτοδιπλωμένου πρώτα θα ντυθείτε ερωτευμένοι και μετά PARTY ANIMALS !!

.. Pre και After Party με όλα τα 80s και 90s Super Hits..

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ : St. Valentines Night!!
ΑΠΟΚΡΙΕΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 & ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 & ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 – ΣΑΒΒΑΤΟ 12 – ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ «ΜΑΣΚΕ !!!»

Εισιτήριο: 10€ – Πόρτες: 22.00

KYTTARO Live Club
Ηπείρου 48 & Αχαρνών – Αθήνα
Τηλ. 210.8224134

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here