17/6/2011
www.musiccorner.gr

Στο πανέμορφο café της Τεχνόπολης, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την συναυλία του Βασίλη Καζούλλη.

Ο Βασίλης γιορτάζει τα 25 χρόνια του στο τραγούδι, και όπως σε κάθε γιορτή, έτσι και τώρα δεν μπορούν να λείπουν οι αγαπημένοι φίλοι! Αγαπημένοι φίλοι και συνοδοιπόροι για μια και μοναδική συναυλία, την Τετάρτη  29 Ιουνίου 2011, θα είναι : Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Παντελής Θαλασσινός, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Μηλιώκας, Δημήτρης Σταρόβας, Βαγγέλης Γερμανός, Νίκος Ζιώγαλας, Κίτρινα  Ποδήλατα, Γιάννης Νικολάου, Αντώνης Μιτζέλος, Παναγιώτης Μάργαρης.

Όλοι μαζί, για πρώτη φορά, θα δείξουν την αγάπη τους και τον σεβασμό τους στον Βασίλη Καζούλλη, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 στις 21.30 στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στο Γκάζι.

Μια μοναδική συναυλία – “γιορτή” ένα πρόγραμμα στο οποίο οι επιτυχίες του Βασίλη, θα παντρεύονται, μ’ ένα μοναδικό τρόπο με τραγούδια των αγαπημένων φίλων του και θα μας ταξιδέψουν όλοι μαζί από την δυτική ροκ σκηνή μέχρι την ελληνική παράδοση, απρόβλεπτα και χωρίς στερεότυπα!

Μια και μοναδική συναυλία, με όλους τους φίλους του Βασίλη Καζούλλη στο ίδιο χώρο για πρώτη φορά, την Τετάρτη 29 Ιουνίου!

ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ – 25 ΧΡΟΝΙΑ Live

Τετάρτη 29 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21.30

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στο Γκάζι (Πειραιώς 100)

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση  / Φοιτητικά : 15 € – Ταμείο: 18 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here