Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου με τον έντονο λυρισμό και ευαισθησία, θα εμφανιστεί για μία μόνο συναυλία στο Γυάλινο Up Stage, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, με μια επιλογή τραγουδιών του από την μέχρι τώρα δισκογραφία του και την πορεία του στο μουσικό θέατρο. Η εμφάνιση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά την επιτυχημένη συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής.

Ερμηνευτές της βραδιάς δύο ιδανικοί τραγουδιστές για το ρεπερτόριο του: η Βικτωρία Ταγκούλη και ο Δώρος Δημοσθένους.

Τραγουδιστές μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας και ευρείας γκάμας ρεπερτορίου, γίνονται οι καλύτεροι εκφραστές του λυρισμού του Θεοδώρου και της ποιητικής διάστασης του έργου του. Ο συνθέτης θα τους συνοδεύσει στο πιάνο και στα πλήκτρα.

Στην συναυλία θα παιχτούν τραγούδια του Χρίστου Θεοδώρου σε στίχους Μιχάλη Γελασάκη, Χρήστου Κανελλόπουλου, Πάνου Σουρούνη καθώς και ανατρεπτικά μελοποιημένα ποιήματα των Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Νίκου Εγγονόπουλου, Γιώργου Σαραντάρη, Κωστή Παλαμά. Κάποια απ’ αυτά ανέκδοτα.

Μέσα από τους στίχους των ποιητών, των σύγχρονων στιχουργών και τις μουσικές του Θεοδώρου, ο ερωτισμός ξεχειλίζει και θα αποτελέσει κυρίαρχο στοιχείο σε αυτήν την συναυλία, που μέσα από την λιτότητα-ένα πιάνο και δυο φωνές-στόχο έχει να συγκινήσει και να αγγίξει τις καρδιές των ακροατών.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
12 ευρώ με ποτό στο bar
16 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here