Η Κύπρια μουσικός και τραγουδίστρια Andria Antoniou, εμφανίζεται την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα μαζί με έναν από τους πολλούς καταξιωμένους συνεργάτες της, τον Αργεντινό μουσικό Roman Gomez.

Η Αndria Antoniou πραγματοποιεί μια διεθνή καριέρα στη jazz και τη latin μουσική. Με έδρα το Λονδίνο, έχει μέχρι σήμερα συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τον Omar Puente, νικητή του τίτλου για τον καλύτερο μουσικό της λάτιν-τζαζ στο διαγωνισμού Latin Grammy 2018, τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο, και τον Greg Arrowsmith, μουσικό διευθυντή και μαέστρο στο West End στο Λονδίνο.

Η παράσταση Encuentro (“Συνάντηση”) που παρουσιάζει σε συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη Roman Gomez, παίχτηκε σε sold out συναυλίες στο Λονδίνο το 2018. Η ίδια παράσταση θα παρουσιαστεί στο Γυάλινο Θέατρο Upstage για μια μοναδική συναυλία. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ερμηνείες γνωστών latin και jazz τραγουδιών σε εξαιρετικές αποδόσεις αλλά και καινούργια τραγούδια από τον επερχόμενο ομώνυμο τους δίσκο. Θα ακουστούν επίσης πρωτότυπες διασκευές ελαφρού ελληνικού τραγουδιού με γεύσεις και χρώματα από Λατινική Αμερική.

Μια συνάντηση δύο σπουδαίων μουσικών που μας ταξιδεύει στην Λατινική Αμερική όπου το πάθος του Αργεντίνικου τάνγκο συναντά το ρομάντζο του Μεξικάνικου μπολέρο και τη ζωντάνια της Βραζιλιάνικης σάμπας.

Το ταξίδι ξεκινά από τα κοινά ερεθίσματα που μετέπειτα έγιναν προσωπικές αφορμές για την ενασχόληση των καλλιτεχνών με αυτή την μουσική, στη συνέχεια αποτυπώνει την προσωπική αντίληψη και περιδιάβαση καθενός καλλιτέχνη ξεχωριστά πάνω και μέσα στη συγκεκριμένη μουσική, και τέλος καταλήγει σε ένα μοναδικό και αυθεντικό αμάγαλμα όλων αυτών των εμπειριών μέσα από το δικό τους νέο υλικό.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315600

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
16 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here