11/5/2010
Χορηγός Επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Η Ευρυδίκη παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια σε δυο μοναδικά live στο Ρυθμός Stage, για δυο Σάββατα, 15 & 22 Μαΐου.

Έτσι απλά… σε μια απόφαση στιγμής με αφορμή τέσσερα καινούργια τραγούδια, η Ευρυδίκη ανεβαίνει στο Ρυθμός Stage με ρομαντική διάθεση για να παρουσιάσει τα τραγούδια από το CD single με τίτλο “Έτσι Απλά” που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Minos EMI. Τέσσερις μπαλάντες για το καλοκαίρι, κόντρα στις τάσεις και τους ήχους της εποχής, ακολουθώντας τη φωνή της καρδιάς.

Το κορίτσι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πριν από 20 χρόνια με “Το Μόνο Που Θυμάμαι”, συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι κρατώντας πια σαν αποσκευές αυτά που αγγίζουν τις ψυχές μας, γιατί όπως και η ίδια τραγουδά, “ό,τι με αγγίζει είναι μόνο ό,τι αξίζει να θυμάμαι, γιατί άντεξε στο χρόνο”…

Καινούργια τραγούδια, αναδρομή στη 20χρονη πορεία της στη δισκογραφία με στάσεις στους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της και διασκευές που έχουμε ήδη αγαπήσει από τη φωνή της Ευρυδίκης.

Θα απολαύσουμε την Ευρυδίκη σε unplugged διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν οι εκρηκτικές στιγμές αφού η Ευρυδίκη ξεχωρίζει πάντα σαν μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην ποπ ροκ σκηνή.

Μαζί με την Ευρυδίκη, συμμετέχει ο Σταύρος Μιχαλακάκος, ένα νέο παιδί με πολύ μεγάλο ταλέντο και προσωπικό στυλ τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το X Factor, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια τόσο της επιτροπής όσο και του κοινού και να κερδίσει την πρώτη θέση.

Μαζί της:
Στράτος Σπηλιωτόπουλος – ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα
Βαγγέλης Τζάτζος – μπάσο
Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα
Δημήτρης (Digi) Χωριανόπουλος – τύμπανα
Μπρούνα – βιολί

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210.9750060

Είσοδος με ποτό: 15€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here