27/1/2011
Γράφει η Πηνελόπη Μποσταντζόγλου
Φωτογράφηση: Ματίνα Φουντούλη
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

…μας τραγούδησε ο Στάθης Δρογώσης την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στο club του Σταυρού του Νότου στην πρεμιέρα μιας σειράς από περιορισμένες εμφανίσεις – μετά από την περυσινή του sold out συναυλία στο Gagarin και την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα.

 Ο Στάθης Δρογώσης ανέβηκε στη σκηνή, παρέα μόλις με τρεις μουσικούς και συνεργάτες του από τα παλιά, τον Κώστα Γιαννίρη στο μπάσο, τον Θάνο Μιχαηλίδη στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Γιάννη Κούρτη στα ντραμς. Κάθισε στο πιάνο του, μας καλωσόρισε και η βραδιά ξεκίνησε με ένα κομμάτι που ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν παίζει συχνά, το «Ουρανός».

Οι εμφανίσεις αυτές επικεντρώνονται ουσιαστικά στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του εν λόγω καλλιτέχνη «Όμορφη Ζωή», που κυκλοφόρησε μέσα στο 2010 από την Antelmamusic, μέσω μιας προσωπικής του παραγωγής και προσπάθειας να ξεφύγει από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Τον τέταρτο προσωπικό δίσκο του, έχουμε τη δυνατότητα να τον ακούσουμε και να τον κατεβάσουμε δωρεάν στο www.antelmamusic.com. Ένα concept για το οποίο ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος έστω κι αν από τα 2.500 άτομα που ήδη το έχουν κατεβάσει, μόλις οι 60 τον έχουν ενισχύσει οικονομικά…!

Ακούσαμε λοιπόν τα περισσότερα από τα καινούρια του τραγούδια, ενώ από το μουσικό ρεπερτόριο δεν έμειναν έξω αγαπημένα τραγούδια από τα «Φώτα που σβήνουν», το συγκρότημα μέσω του οποίου πρωτογνωρίσαμε τον Στάθη Δρογώση σαν τραγουδιστή και συνθέτη, αλλά και παλιότερες του επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία καθώς και κομμάτια από Στέρεο Νόβα και άλλους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Μια γλυκιά πρόσκληση για να ζήσετε μια πιο «Όμορφη Ζωή», να γελάσετε, να τραγουδήσετε σας περιμένει λοιπόν στο club του Σταυρού του Νότου και ο Στάθης Δρογώσης αναλαμβάνει τη φιλοξενία σας με το δικό του, μοναδικά ζεστό τρόπο…

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9226975

Από  Κυριακή 23/01/2011 και κάθε Κυριακή.

 Είσοδος: 13ευρώ με ποτό.

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το live

 

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μόνο 60 από τους 2.500;;;; Ε λογικό. Ο Έλληνας πληρώνει μόνο για καφέ και για κρέας (γενικότερα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here